Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Παγώνουν οι αντικειμενικές αξίες στα ακίνητα

Μαυραγάνης: Οι τιμές της εφορίας έχουν προσαρμοστεί με τις αγοραίες

Το πάγωμα των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων προανήγγειλε στην ουσία ο υφυπουργός οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης σε συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους. Ο κ. Μαυραγάνης είπε ότι οι αντικειμενικές τιμές έχουν προσαρμοστεί στα δεδομένα της αγοράς και συνεπώς δεν υπάρχει ανάγκη νέας παρέμβασης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αύξηση των αντικειμενικών αξιών προβλέπεται στο μνημόνιο. Αυτό σημαίνει ότι η μη εφαρμογή του μέτρου θα αποτελέσει αντικείμενο διαπραγμάτευσης με την τρόικα.

Ο υφυπουργός οικονομικών άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επανεξεταστεί εκ του μηδενός το μέτρο των αποδείξεων το οποίο όμως θα ισχύσει σε κάθε περίπτωση, όπως είπε, για τα φετινά εισοδήματα.

Άλλωστε διευκρίνισε ότι όλες οι παρεμβάσεις και οι αλλαγές που θα γίνουν στη φορολογία εισοδήματος θα ισχύσουν από 1-1-2013.

Σε ότι αφορά το ενδεχόμενο παράτασης της προθεσμίας υποβολής των φετινών φορολογικών δηλώσεων ο υφυπουργός οικονομικών δεν δεσμεύτηκε ούτε υπέρ ούτε κατά της συγκεκριμένης παρέμβασης.

Πηγή: Newsbeast.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>