Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Πανελλαδική αποχή δικηγόρων την ερχόμενη Πέμπτη και Παρασκευή

Την αποχή των δικηγόρων της χώρας από τα καθήκοντά τους την Πέμπτη 1 και την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012 αποφάσισε η συντονιστική επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος. Οι δικηγόροι αποφάσισαν να απέχουν από τα καθήκοντά τους αντιδρώντας:

«- Στις κατατεθείσες υπό ψήφιση διατάξεις περί επικουρικού κεφαλαίου, οι οποίες καταστρατηγούν θεμελιώδη δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών – θυμάτων τροχαίων ατυχημάτων και λοιπών εμπλεκόμενων σε αυτά.

– Στην επιχειρούμενη ένταξη του Τομέα Υγείας του ΕΤΑΑ στον ΕΟΠΥΥ, που ισοδυναμεί με υφαρπαγή των αποθεματικών του υγιούς ταμείου των ελευθέρων επαγγελματιών

-Στα φημολογούμενα φορολογικά μέτρα που αναμένεται να πλήξουν κατά τρόπο πρωτοφανή κοινωνικά άδικο και ανάλγητο αδιακρίτως τον κλάδο των ελευθέρων επαγγελματιών, ο οποίος βιώνει στο μέγιστο βαθμό τις συνέπειες της δυσμενούς συγκυρίας

-Στο στρεβλό τρόπο με τον οποίο γίνεται αντιληπτή στην χώρα μας η δήθεν αναγκαιότητα απελευθέρωσης του δικηγορικού λειτουργήματος κατά τρόπο αναντίστοιχο προς τα ευρωπαϊκά δεδομένα, που καταλήγει να στοχοποιεί τον δικηγόρο στα μάτια της κοινωνίας».

Η συντονιστική επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων «ζητεί εκ νέου την άμεση απόσυρση των εν λόγω διατάξεων και καλεί την πολιτική ηγεσία τους Βουλευτές να απέχουν από νομοθετικές πρωτοβουλίες που φαλκιδεύουν το κράτος δικαίου και το εν γένει δικαιικό μας σύστημα».

Εν τω μεταξύ, την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου θα συγκληθεί εκτάκτως η Ολομέλεια των πρόεδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας με αντικείμενο την επαναξιολόγηση της κατάστασης και τη λήψη σχετικών αποφάσεων.

www.protothema.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

5 Σχόλια Πανελλαδική αποχή δικηγόρων την ερχόμενη Πέμπτη και Παρασκευή

 • begar

  Εγώ την Παρασκευή έχω εκδίκαση ανακοπής. Τι γίνεται σ’αυτή την περίπτωση; Παίρνουμε αναβολή για άλλη ημερομηνία; Ξέρει κανένας;

  • Sophia

   Λογικα ναι, απο την στιγμη που απεχουν οι δικηγοροι παιρνεις αναβολη.Νομιζω οτι ακριβως ιδια ηταν και η περιπτωση του Μιχαλη που επεσε η δικασιμος πανω σε απεργια δικηγορων. Τσεκαρε το με τον δικηγορο να εισαι σιγουρος, λογικα θα σου πει να πας στο δικαστηριο και να παρεις αναβολη λεγοντας τους οτι ο δικηγορος σου απεργει. Απ΄οσο ξερω σου δινουν νεα δικασιμο με συνοπτικες διαδικασιες.

  • Άρης

   Είτε αναβληθεί το πιθανότερο – , είτε όχι
   σου εύχομαι καλή έκβαση και καλό σκίσιμό τους.
   Κάθε επιτυχία σου στο κοινό μας μέτωπο
   και δική μας χαρά. 

  • PA

   Παιρνεις αναβολη θελεις δεν θελεις … τσεκαρισμενο.

 • Labis

  Begar  παίρνεις νέα ημερομηνία όμως πρέπει να πάς στο δικαστήριο εσύ, πρίν 15 μέρες πήρα και εγώ για Ανακοπή για τον ίδιο λόγο (7/2013! ποιός ζεί ποιός πεθαίνει!), πάς στη γραμματεία σου λένε να αγοράσεις κάτι σάν γραμματόσημα (απο το γραφείο των Δικηγόρων, 3 ευρώ ανα Ανακοπή πλήρωσα), τα  πάς στη γραμματεία (για το πινάκιο), παρουσιάζεσαι στο Δικαστήριο μόλις μπεί ο Πρόεδρος και περιμένεις να σε φωνάξει, πάς, λές “Παρίσταμαι Αυτοπροσώπως” και ζητάς αναβολή Λόγω Αποχής του Δικηγόρου σου. Περιμένεις να σου πούν ημερομηνία και φεύγεις. Περιττό να σας πώ οτι ο Δικηγόρος της τράπεζας ήταν παρών κι ας είχαν Αποχή! Ενώ πολλοί άλλοι (Δικηγόροι εκπρόσωποι τραπεζών) δέν εμφανίστηκαν κάν. 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>