Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Πανεργατικό συλλαλητήριο σήμερα στις 18:00

Με ανακοίνωσή της η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος (ΓΣΕΕ) και η Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων (ΑΔΕΔΥ) από κοινού προγραμμάτισαν πανεργατικό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας σήμερα Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου, στις 6 μ.μ. στο Σύνταγμα μπροστά από το υπουργείο Οικονομικών.

Εκτός από το σημερινό συλλαλητήριο , η ΑΔΕΔΥ θα μετάσχει στην κοινή παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εργασίας την Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου, στις 12.00 το μεσημέρι και στη διοργάνωση δράσεων (όπως για παράδειγμα απογευματινά Συλλαλητήρια) σε συνεργασία με τη ΓΣΕΕ, ανάλογα με τις εξελίξεις και στην πορεία προς νέα γενική απεργία.

Η ηγεσία της ΑΔΕΔΥ αποφάσισε, επίσης, να πάρει μέρος σε κοινές δράσεις με τη Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ), ενώ θα μετάσχει στις συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση, τις οποίες ζήτησε χθες με επιστολή της η ΓΣΕΕ.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>