Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Πανικός πωλήσεων ακινήτων σε ανύπαρκτη αγορά

Σε «απαγορευμένο καρπό» μετατρέπουν την ιδιοκτησία τα νέα τεκμήρια διαβίωσης, τα οποία συνεπάγονται αυξημένη φορολογική επιβάρυνση έως 33%, για περίπου τρία εκατομμύρια νοικοκυριά, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των φοροτεχνικών.

Η νέα αυτή οριζόντια φοροεπιδρομή θα οδηγήσει στα ταμεία της εφορίας χιλιάδες φορολογούμενους με μηδενικά ή πολύ χαμηλά εισοδήματα, οι οποίοι είτε κατάφεραν, προ κρίσης, να αποκτήσουν ακίνητο είτε, μέσω κληρονομιάς ή γονικής μεταβίβασης, έχει περιέλθει στην κυριότητά τους μία κατοικία.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη κατηγορία πληθυσμού, που βρίσκεται ήδη ή είναι πολύ κοντά στο όριο της φτώχειας, θα κληθεί φέτος να πληρώσει ιδιαίτερα αυξημένο φόρο εξαιτίας και της μείωσης του αφορολόγητου ορίου στις 5.000 ευρώ. Αποτέλεσμα; Το 2012 θα πολλαπλασιαστούν τα «πωλείται», με το χορό να σέρνουν ακίνητα δεύτερης κατοικίας ή πολλών τετραγωνικών μέτρων.

Διαβάστε στο «Κεφάλαιο» που κυκλοφορεί εκτάκτως αύριο: ιδιοκτήτες που απέκτησαν προ κρίσης σπίτι και  ενδεχομένως ζουν σήμερα στο όριο της φτώχειας θα κληθούν να περάσουν από το ταμείο της εφορίας. Τι ανατροπές φέρνουν στην αγορά ακινήτων τα νέα τεκμήρια, πώς θα επιδράσουν τα αυξημένα τεκμήρια στις τιμές των ακινήτων, πώς σχολιάζουν τις εξελίξεις κορυφαίοι παράγοντες της κτηματαγοράς.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to Πανικός πωλήσεων ακινήτων σε ανύπαρκτη αγορά

  • begar

    Τι λέγαμε πριν από λίγο καιρό;

    Πλειστηριασμοί; Αγοροπωλησίες;

    Ούτε κεραμίδι δεν πουλιέται πια!

    Αχρηστεύτηκαν τα ακίνητα και δεν ξέρω κατά πόσο μας συμφέρει να αποπληρώνουμε στεγαστικά δάνεια, πληρώνοντας ταυτόχρονα φόρο, φερόμενοι ως ιδιοκτήτες ακινήτων, που στην ουσία ανήκουν στις τράπεζες, μέχρι να εξοφληθούν.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>