Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Παντελής η έλλειψη ρευστότητας από την αγορά

Παντελής είναι πλέον η έλλειψη της ρευστότητας από την αγορά. Οι τράπεζες μη μπορώντας να ολοκληρώσουν κανονικά το project της ανακεφαλαιοποίησης, περιορίζονται σε μια πενιχρή προκαταβολή των κεφαλαίων που είναι να λάβουν, γεγονός το οποίο δεν λύνει το πρόβλημα τους και μαζί το πρόβλημα ολόκληρης της αγοράς.

Εννοείται πάντως ότι το κλίμα επιβαρύνουν έτι περαιτέρω διάφορες άστοχες τοποθετήσεις που γίνονται τις τελευταίες ώρες από κομματικά στελέχη – πάντα σχετικά με το θέμα διαθέσιμα κεφάλαια – με αποτέλεσμα να δημιουργείται και μία σύγχυση στο ευρύ κοινό, το οποίο, πλέον, δεν γνωρίζει τι πρέπει να πιστέψει και τι όχι.

Το πρόβλημα της έλλειψης ρευστότητας συναντάται και σε πολύ μεγάλες επιχειρήσεις και βιομηχανίες της χώρας (όσες απέμειναν δηλαδή), με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα όλων την περίπτωση της ΔΕΗ, η οποία εδώ και αρκετό καιρό κινείται οριακά ως προς αυτό το ζήτημα.

www.voria.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>