Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Παράνομες οι κλήσεις εισπρακτικών χωρίς συγκατάθεση δανειοληπτών

Οι δανειολήπτες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι παράνομη όποια ενόχληση δεχτούν από εισπρακτική εταιρεία αν προηγουμένως δεν ενημερωθούν από την τράπεζα που τους έχει δανειοδοτήσει ότι πράγματι συνεργάζεται με την α ή β εισπρακτική.

Απαιτείται μάλιστα η έγγραφη συγκατάθεσή τους για να ενημερώνονται από την εταιρεία αυτή.

Εξάλλου, από τα μέσα του 2012 η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή έχει θεσπίσει το πλαίσιο εντός του οποίου πρέπει να λειτουργούν οι εισπρακτικές εταιρείες ή εταιρείες ενημέρωσης οφειλετών όπως μετονομάστηκαν.

Πηγή: Έθνος


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

8 Σχόλια Παράνομες οι κλήσεις εισπρακτικών χωρίς συγκατάθεση δανειοληπτών

 • Jasmine80

  Το θεμα ειναι οτι οι εισπρακτικες αρνουνται να συμβιβαστουν με αυτο τον νομο.Οποτε τι κανουμε σε αυτη την περιπτωση?

 • MARTHAKLAPSA

  Αφήστε τις κλάψες εδώ μέσα! Δεν σας φταίει κανείς που απλώνατε χεράκια πέρα από όσο βάσταγαν οι δυνάμεις σας! Τώρα θα πληρώσετε το λογαριασμό. Απλά τα πράγματα! Δηλαδή, εσείς τί κάνετε όταν σας χρωστούν; Τον ανήξερο; Δεν σας είπε κανείς ότι τα δανεικά δεν είναι τσάμπα; Άντε πια με αυτή τη νοοτροπία του νεοέλληνα τράκα!

 • MARTHAKLAPSA

  Μάθε να είσαι εν τάξει στις υποχρεώσεις σου και κανείς δεν θα σε ενοχλεί. Όλα τα άλλα είναι κλαψουρίσματα πιστολισμένων κρυφολάμογιων.

  • begar

   Γειά σου Μάρθα Κλάψα με την απόκρυψη της IP σου. 

  • φοβος και τρόμος των τραπεζολαμόγιων

   ΜΑΡΘΑ  ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΚΛΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟ!!!!!!!! ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΘΑ ΣΗΜΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ, ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
    

 • despina

  ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΝΗΣΙΚΑΚΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ(ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ). ΕΧΩ ΜΙΑ  ΥΠΟΨΙΑ ΟΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΕΣΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙΣ ΑΠΟ ΣΔΟΕ.

 • Γ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

  Την Μάρθα ΚΛΑΣΤΑ ΜΑΣ την έχει πιάσει η απόγνωση, μόλις την προηγούμενη βδομάδα λουκέτιασαν τρία παραμάγαζα των αφεντικών της στην Πάτρα και έπεται συνέχεια. Σε λίγο η κάθε κυρ ΚΛΑΨΑ θα γράφει εδώ μέσα υπέρ των δανειοληπτών σαν βιώσει τη γλύκα του μένω άνεργος, χαροκαμένος συνταξιούχος, κρατικο-τραπεζοβιασμένος ελ. επαγγελματίας, κλεμμένος ομολογιούχος, απέλπις νέος κ.ο.κ.
  ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΛΟΥΚΕΤΑ:
  Τ
  ο ένα μετά το άλλο κλείνουν τραπεζικά καταστήματα της Πάτρας, συνέπεια των συγχωνεύσεων των τραπεζών, αλλά και της ίδιας της κρίσης. Αποτέλεσμα; Οι ουρές μεγαλώνουν στα καταστήματα που έχουν απομείνουν, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ο κόσμος αιφνιδιάζεται συναντώντας κατεβασμένα ρολά, αντί για ανοικτές πόρτες.
  Από τη μια μέρα στην άλλη κλείνουν τα τραπεζικά καταστήματα στην Πάτρα και έπεται συνέχεια, καθώς οι τράπεζες βάζουν σε εφαρμογή τα σχέδια εκτάκτου ανάγκης, που προβλέπουν -μεταξύ άλλων- τη δραστική μείωση του λειτουργικού τους κόστους μέσω κλεισίματος ή συγχωνεύσεων καταστημάτων, μειώσεις μισθών και απολύσεις.
  Μόλις την τελευταία εβδομάδα, μπορεί κανείς να μετρήσει αλλεπάλληλα λουκέτα. Η Τράπεζα Κύπρου έκλεισε το κατάστημα της Ακρωτηρίου και μετέφερε τις εργασίες στο κεντρικό της Κορίνθου. Η Αγροτική σταμάτησε να λειτουργεί στην Τριών Ναυάρχων και όλες οι υπηρεσίες της μετακινήθηκαν στο τραπεζικό κατάστημα της Γούναρη 61. Αντιστοίχως, στο TBank της Αγίου Ανδρέου, υπήρχε ανακοίνωση ότι το κατάστημα κλείνει και οι συναλλασσόμενοι θα πρέπει στο εξής να απευθύνονται στην Κανακάρη.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>