Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Παράταση μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2013 για τα αυθαίρετα και τους ημιυπαίθριους

Την παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για τη ρύθμιση των αυθαιρέτων, όπως επίσης και για την τακτοποίηση των ημιυπαίθριων χώρων, μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2013 αποφάσισε το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ), λαμβάνοντας υπόψη, όπως αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση, τη δυσμενή οικονομική συγκυρία, αλλά και σε μία προσπάθεια να ωθήσει περισσότερους πολίτες στη ρύθμιση και τακτοποίηση των αυθαιρεσιών των ιδιοκτησιών τους. Παράλληλα παρατείνεται μέχρι τις 30 Ιουνίου 2013 αντίστοιχα και η προθεσμία για τη δεύτερη φάση υπαγωγής στο νόμο 4014.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to Παράταση μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2013 για τα αυθαίρετα και τους ημιυπαίθριους

  • begar

    Έχω δυό μέρες που ψάχνω να νοικιάσω σπίτια για τους “φοιτητές”. Μου έχουν βγει τα πόδια. Γι’ αυτό και οι αναρτήσεις ήταν ελάχιστες προς ανύπαρκτες.

    Παιδιά γίνεται της πουτάνας.
    Το τι πλυσταριό βρήκα, που έχει μετατραπεί παράνομα, σε “δώμα” προς ενοικίαση, δεν λέγεται. Όταν λέμε της πουτάνας και λίγο είναι. Και φυσικά όλοι θέλουν να σου το νοικιάσουν χωρίς συμβόλαιο, αφού επισήμως το “δώμα” δεν υφίσταται.

    Τελικά αρχίζω όλο και περισσότερο να συγκλίνω προς τον Πάγκαλο.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>