Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Παραδίδουν μαζικά τις πινακίδες του οι κάτοχοι ΙΧ στην Ξάνθη

Συνεχίζεται και αυξάνεται η παράδοση πινακίδων αυτοκινήτων στην Εφορία της Ξάνθης ακόμη και μέσα στον Αύγουστο.

Όπως αναφέρει το xanthipress.gr, μετά το πρώτο κύμα όσων κατέθεσαν στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς τις πινακίδες για να αποφύγουν τα τέλη κυκλοφορίας, η προσέλευση των κατόχων ΙΧ συνεχίζεται αμείωτη όλους τους μήνες του χρόνου.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του Τμήματος Οχημάτων στην ΔΟΥ Α-Β Ξάνθης, το τεκμήριο είναι το βασικό ζήτημα που οδηγεί τους πολίτες να παραδίδουν τα οχήματά τους σε ακινησία ακόμη και στη μέση του έτους, καθώς η φορολογία θα επιβληθεί με βάση τους μήνες που ήταν σε κυκλοφορία ένα όχημα, ενώ ο φόρος υπολογίζεται με βάση τα κυβικά και την παλαιότητα του οχήματος.

Η οικονομική κρίση είναι προφανής καθώς παρατηρείται αύξηση της τάξης του 50% στην Ξάνθη και με το ρυθμό που υπάρχει στο πρώτο οκτάμηνο, αυτό αναμένεται να αυξηθεί.

Παράγοντες της Εφορίας πάντως εκτιμούν ότι τα έσοδα του κράτους θα ήταν μεγαλύτερα αν δεν υπήρχαν μεγάλες αυξήσεις οπότε και ο κόσμος δεν θα παρέδιδε τις πινακίδες αλλά θα πλήρωνε λογικά ποσά για τα ΙΧ.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>