«Παραλύουν» τα ΜΜM την Τρίτη και την Πέμπτη

Εβδομάδα κινητοποιήσεων ξεκινά και για τον κλάδο των μεταφορών, καθώς την Τρίτη και την Πέμπτη θα πραγματοποιηθούν στάσεις εργασίας και στα μέσα μεταφοράς.

Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ την Τρίτη

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου θα μείνουν ακινητοποιημένα από τις 11 π.μ. έως τις 4 μ.μ, το μετρό, ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, το τραμ, τα αστικά λεωφορεία και τα τρόλεϊ, ενώ σημειώνεται ότι στο διάστημα αυτό κανονικά θα κινηθούν οι συρμοί του Προαστιακού Σιδηροδρόμου και οι αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Στις 12 το μεσημέρι, οι εργαζόμενοι των αστικών συγκοινωνιών οργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Μεταφορών.

Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ την Πέμπτη

Την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου, ημέρα της πανελλαδικής κινητοποίησης των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ , ακινητοποιημένα θα μείνουν τα τρόλεϊ, τα τρένα, οι συρμοί του Προαστιακού Σιδηροδρόμου και τα ταξί, ενώ τα αστικά λεωφορεία θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ

Το μετρό, ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και το τραμ θα πραγματοποιούν δρομολόγια από τις 10 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι.

Σημειώνεται ότι κανονικά αναμένεται να πραγματοποιηθούν οι πτήσεις καθώς μέχρι τώρα οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας δεν έχουν ανακοινώσει ότι θα προβούν σε κινητοποιήσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *