Παραμένει η πιθανότητα χρεοκοπίας της Ελλάδας

Οι Ευρωπαίοι πρέπει να συνεχίσουν να λαμβάνουν όλο και πιο δραστικά μέτρα

«Λίγο χρόνο εξαγόρασαν» οι Ευρωπαίοι ηγέτες «ξορκίζοντας» τη διάλυση της ευρωζώνης κατά την τελευταία Σύνοδο Κορυφής, εκτίμησε σε συνέντευξη του στο πρακτορείο Bloomberg ο καθηγητής Οικονομικών του Harvard University, Kenneth Rogoff.

Όπως δήλωσε ο κ. Rogoff, η νέα ελληνική κυβέρνηση ζήτησε παράταση χρόνου για την εφαρμογή των συμφωνημένων αλλά παραμένει πιθανό η Ελλάδα να χρεοκοπήσει.

Παρά τα όσα συμφωνήθηκαν για την Ελλάδα αλλά και την τραπεζική ενοποίηση στην ευρωζώνη και την αποσύνδεση κρατικών χρεών και χρεών των τραπεζών, οι Ευρωπαίοι «θα πρέπει να συνεχίσουν να λαμβάνουν όλο και πιο δραστικά μέτρα για να κρατηθούν όρθιοι» δήλωσε ο Κ. Rogoff ενώ πρόσθεσε ότι «βρισκόμαστε ακόμη πολύ πολύ μακρυά από ένα μακροπρόθεσμο όραμα. Είναι ένα μακρύ και δύσκολο μονοπάτι. Βρισκόμαστε πολύ μακρυά από τη σταθερότητα».

Αναφερόμενος και στις εκτός Ευρώπης οικονομίες, ο καθηγητής Οικονομικών είπε ότι «οι ΗΠΑ παρόλο που δεν βυθίζονται άμεσα στην ύφεση, δεν αποτελούν μηχανή ανάπτυξης που θα μας τραβήξει προς τα πάνω, ενώ η κινεζική οικονομία επιβραδύνεται».

[sc:Πηγή id=”http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/377891/paramenei-i-pithanotita-hreokopias-tis-elladas-/” ]

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.