Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Παρατείνουν τις κινητοποιήσεις δικαστές και εισαγγελείς

Παρατείνονται πανελλαδικά μέχρι 10 Νοεμβρίου 2012 οι κινητοποιήσεις των δικαστών και εισαγγελέων με απόφαση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μελών της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ) η οποία πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Εφετείου Αθηνών.

Παράλληλα, στις 10 Νοεμβρίου θα συγκληθεί το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΔΕ για να καθορίσει την περαιτέρω στάση του δικαστικού κόσμου.

Στη Γενική Συνέλευση, η οποία είχε πολύ λιγότερο κόσμο από τις πρόσφατες προηγούμενες συνελεύσεις, παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των άλλων δικαστικών Ενώσεων, όπως και εκπρόσωπος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Ο Δημήτρης Μητρούλιας στον σύντομο χαιρετισμό του, εκ μέρους των άλλων δικαστικών Ενώσεων, τόνισε ότι με τις περικοπές των αποδοχών των δικαστικών λειτουργών υποβαθμίζεται ο θεσμός της Δικαιοσύνης, ενώ εξέφρασε το φόβο ότι σε λίγο δεν θα υπάρχει αίτημα του δικαστικού κλάδου για αξιοπρεπή διαβίωση, αλλά απλώς για διαβίωση.

Από την πλευρά της η πρόεδρος της ΕΔΕ, Βασιλική Θάνου, ανακοίνωσε στους συναδέλφους της ότι δεν υπάρχει καμία θετική εξέλιξη στο αίτημα του δικαστικού κόσμου να μην υπάρξουν νέες μειώσεις στις αποδοχές των δικαστών και εισαγγελέων.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>