Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

“ΠΑΣΟΚ-ΝΔ λένε συνεχώς ψέματα για να καλύψουν την ανικανότητά τους”

«Ο κ. Μιχελάκης λειτουργεί ως φερέφωνο αυτών που ψευδώς και πλαγίως διαδίδει από την Τετάρτη η ηγεσία του συνεταίρου της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Κοινωνικής Συμφωνίας Λάζαρος Λασκαρίδης, σχετικά με την αναφορά του ονόματος της προέδρου του κόμματος, Λούκας Κατσέλη, από τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ.

Υπενθυμίζεται ότι σχολιάζοντας τις εξαγγελίες του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Μιχελάκης μίλησε, μεταξύ άλλων, για «μια πολιτική απάτη που ξεπερνά, πολλές φορές, το “λεφτά υπάρχουν” του κ. Παπανδρέου και της κ. Κατσέλη».

Συνεχίζοντας, ο κ. Λαζαρίδης υποστήριξε ότι η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ «κάνουν διαρκώς ψευδείς αναφορές, προκειμένου αφενός να καλύψουν τη δική τους αναξιοπιστία και τη δική τους αδυναμία στη διατύπωση αξιόπιστης λύσης για την έξοδο της χώρας από την κρίση και, αφετέρου, να δικαιολογήσουν τη δική τους δέσμευση απέναντι στην πολιτική της μονόπλευρης λιτότητας».
[sc:Πηγή id=”http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=43475&Itemid=131″ ]


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>