Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Παύση δικαστικής υπαλλήλου με καταθέσεις 7,9 εκ. ευρώ!

Την οριστική παύση της δικαστικής υπαλλήλου που υπηρετούσε στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών και είχε καταθέσεις ύψους 7,9 εκατομμυρίων ευρώ, αποφάσισαν τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα.

Η υπάλληλος, μία εκ των 13 δημοσίων υπαλλήλων, που είχαν συνολικές καταθέσεις άνω των 25 εκατομμυρίων ευρώ, κατείχε επίσης σημαντική ακίνητη περιουσία, καθώς και ανώνυμη εταιρία.

Η δικαστική υπάλληλος, που υπηρετούσε στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών τα τελευταία 31 χρόνια, παύθηκε οριστικά για τα πειθαρχικά παραπτώματα της «αναξιοπρεπούς και ανάξιας διαγωγής εντός και εκτός υπηρεσίας», ενώ εκκρεμεί σε βάρος της και το ποινικό σκέλος της υπόθεσης.

Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν άνδρες του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ) εντόπισαν «μαύρο χρήμα» σε τραπεζικούς λογαριασμούς 13 δημοσίων υπαλλήλων οι οποίοι έκρυβαν στις καταθέσεις τους περισσότερα από 25 εκατομμύρια ευρώ.

topontiki.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>