Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Πεινασμένοι Έλληνες σπάνε περίπτερα για να βρουν τροφή!

Οι κλοπές είναι πια σχεδόν καθημερινό φαινόμενο σύμφωνα με την Πρόεδρο του Συλλόγου Περιπτερούχων Ηρακλείου.

Σύμφωνα με την κυρία Χαιρέτη που μίλησε στo FlashNews, η οικονομική κρίση έχει κάνει πολλούς πολίτες να βγουν απ' τα όριά τους…
Είναι μικρά παιδιά, οικογενειάρχες αλλά και ηλικιωμένοι που δυστυχώς… πεινάνε.

Πρόσφατο παράδειγμα, ο πατέρας τεσσάρων παιδιών που φόρεσε κουκούλα, έκοψε τα καλώδια κάμερας και έσπασε το λουκέτο περιπτέρου για να πάρει ένα γιαούρτι, ένα σαλάμι και πατατάκια, τα οποία θα έδινε για φαγητό στα παιδιά του! Στο τέλος όμως, η συνείδησή του δεν τον άφησε να κλέψει.

Σύμφωνα με την κυρία Χαιρέτη, πρόκειται για ελεύθερο επαγγελματία που πια κάνει λιγα μεροκάματά και δεν του φτάνουν ούτε για το ενοίκιο.

«Το πρωί της επόμενης μέρας πήγε στον περιπτερά και του εξιστόρησε τα όσα βίωνε η οικογένειά του, καθώς και το γεγονός ότι πίσω από τη διάρρηξη βρισκόταν ο ίδιος. Έκπληκτος ο συνάδελφός μου βούρκωσε και έκανε δεκτή τη συγνώμη του. Βεβαίως, δεν κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, αφού υπάρχει και η ανθρώπινη πλευρά και η ευαισθησία σε συνανθρώπους μας που παλεύουν με νύχια και με δόντια για την επιβίωση», δήλωσε η κυρία Χαιρέτη.

Κάπως έτσι, οι ιδιοκτήτες περιπτέρων κάνουν τα στραβά μάτια λέει, αφού καταλαβαίνουν ότι δεν πρόκειται για κλοπές συνηθισμένες αλλά… για κλοπές που θα λυτρώσουν τους πολίτες απ' την πείνα τους.

Δεν είναι λίγοι λέει, οι ηλικιωμένοι στο Ηράκλειο, που παρακολουθούν τα αυτοκίνητα εταιρειών που ξεφορτώνουν τα σάντουιτς στα περίπτερα, για να πλησιάσουν στο σημείο με στόχο να αρπάξουν καμία σακούλα, όπως έγινε προχθές. «Βλέπουμε την απόγνωση καθημερινά. Τους δίνουμε κουράγιο. Αν δε βοηθήσουμε το συνάνθρωπό μας στις δύσκολες οικονομικά εποχές που διανύουμε, δεν είμαστε… άνθρωποι», κατέληξε η κυρία Χαιρέτη.

www.newsit.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to Πεινασμένοι Έλληνες σπάνε περίπτερα για να βρουν τροφή!

  • begar

    Μισώ όλα αυτά τα καθίκια που κατέστρεψαν την πατρίδα μου και έσπρωξαν τους συμπολίτες μου στην εξαθλίωση.

    Δεν έχω πειράξει μύγα στη ζωή μου, αλλά αν μπορούσα, αυτούς θα τους άφηνα ανάπηρους από το ξύλο.

     

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>