Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

 • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλημέρα Quest , εγώ είχα κάνει 2 γραπτά αιτήματα προς την Alpha Bank με την φυσική παρουσία μου σε κατάστημα και προσκομίζοντας όσα χαρτιά μου ζητήθηκαν Ε1, Ε9, ταυτότ…
 • ANSI on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2177771470 2177771160 ΤΣΑΦΑΡΑΣ  
 • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιστολή εστειλαν. Και ήταν περιπου ενα χρονο. Εσένα στην Alpha εννοείς ότι έστειλες εγγραφο αιτημα σου και δεν σου απάντησαν ?
 • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα, πριν 14-15 χρόνια, παρά το καταναλωτικό δάνειο και το ότι είστε εγγυήτρια, θα παίρνατε αυθημερόν έγκριση για στεγαστικό σε όποια τράπεζα και αν πηγαίνατε. Σή…
 • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Και δεν το λέτε εξ'αρχής οτι δεν έχετε τίποτα στο όνομά σας? Και Διαταγή Πληρωμής να βγάλουν δεν μπορούν να σας κάνουν απολύτως τίποτα.
 • DIMITRIS 75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Νίκο καλησπέρα, Σχετικά με την καταγγελία στον Δικηγορικό Σύλλογο και εμένα μου είπανε από τον Συνήγορο του καταναλωτή πως κοστίζει 80 ευρώ. Λειτουργεί καθαρά αποτρεπτι…
Minilink

Πλήρης κατάρρευση του φοροεισπρακτικού μηχανισμού

Πλήρη κατάρρευση του φοροεισπρακτικού μηχανισμού που έφερε μαύρη τρύπα 4,5 δισ. ευρώ στα έσοδα 10μήνου, δείχνουν τα στοιχεία για την εκτέλεση του προϋπολογισμού. Πλέον είναι ξεκάθαρο ότι δε φταίει η παγκόσμια ύφεση ή ο… κακός καιρός αλλά η ανικανότητα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ να στήσει έναν ορθό μηχανισμό είσπραξης των εσόδων αλλά και οι απανωτοί φόροι που γονάτισαν την ελληνική κοινωνία με αποτέλεσμα να κηρύξουν και πολίτες στάση πληρωμών. Τι πίστευαν άραγε όταν έβαζαν απανωτούς φόρους που πρέπει να πληρωθούν μέσα σε 2 – 3 μήνες. Οτι υπάρχουν λεφτά και όλοι θα τρέξουν με χαρά να πληρώσουν στην εφορία; Ή ότι οι ιδιοκτήτες ακινήτων θα πρέπει να πληρώνουν δύο και τρεις φόρους μαζί γιατί είχαν το όνειρο να αποκτήσουν ένα σπίτι, ακόμη και 50 τ.μ;

Ετσι, λοιπόν, φτάσαμε στα δραματικά στοιχεία που δημοσιοποίησε σήμερα το υπουργείο Οικονομικών, στοιχεία που προετοιμάζουν το έδαφος για νέα μέτρα προκειμένου να καλυφθούν οι «πράσινες» τρύπες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία:

 • Τα καθαρά έσοδα διαμορφώθηκαν στα 39,23 δισ. ευρώ, έναντι αρχικού στόχου στον προϋπολογισμό του 2011 για εισπράξεις 43,8 δισ. ευρώ. Τα έσοδα διαμορφώθηκαν ήταν μειωμένα κατά 4,1% συγκριτικά με το δεκάμηνο του 2010, όταν σε ετήσια βάση θα έπρεπε να αυξηθούν κατά 1,4%.
 • Οι πρωτογενείς δαπάνες διαμορφώθηκαν στα 41,5 δισ. ευρώ έναντι 42,3 δισ. ευρώ αναθεωρημένου στόχου. Και αυξήθηκαν κατά 2,4% συγκριτικά με το αντίστοιχο διάστημα του 2010.
 • Η συγκράτηση δαπανών και στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων συνεχίστηκε καθώς διατέθηκαν 3,78 δισ. ευρώ έναντι στόχου για 4 δισ. ευρώ κι ενώ στο σύνολο του 2011 θα πρέπει να διανεμηθούν 7,55 δισ. ευρώ.
 • Το έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού διαμορφώθηκε στα 20,104 δισ. ευρώ έναντι του νέου στόχου 20,362 δισ. ευρώ όπως προσδιορίστηκε μετά το προσχέδιο του προϋπολογισμού  2012 και ελλείμματος 18,081 δισ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2010.
 • Οι δαπάνες του τακτικού προϋπολογισμού είναι αυξημένες κατά 3.121 εκατ. € ή 5,7% έναντι του 2010. H αύξηση αυτή οφείλεται σύμφωνα με το υπουργείο:
  • στις αυξημένες δαπάνες για τόκους κατά 2.483 εκατ. € ή 19,5% σε σχέση με το αντίστοιχο δεκάμηνο του 2010
  • στην αύξηση των πρωτογενών δαπανών κατά 2,4% ή 970 εκατ. € συγκριτικά με την αντίστοιχη περίοδο του 2010 που δικαιολογείται από την αύξηση των επιχορηγήσεων για ασφάλιση, περίθαλψη και κοινωνική προστασία κατά 2.767 εκατ. € σε σχέση με το 2010 που υπερέβη την μείωση κατά 1.796 εκατ. των υπολοίπων κατηγοριών δαπανών.
  Αν υπήρχε φιλότιμο ένας υπουργός Οικονομικών θα έπρεπε να έχει το λιγότερο παραιτηθεί. Στην Ιαπωνία, ίσως να έκανε χαρακίρι.

www.antinews.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>