Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Πολίτης παίρνει σβάρνα τις ΔΟΥ για να εκτελέσει δικαστική απόφαση κατά του Δημοσίου

Ιδιώτης που έχει απαιτήσεις κάποιων χιλιάδων ευρώ κατευθύνθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Α’ ΔΟΥ της Αθήνας, συνοδεία δικαστικού επιμελητή και δικηγόρων (μαζί με σχετική εισαγγελική εντολή) προκειμένου να του καταβληθούν άμεσα τα χρήματα.

Ο ιδιώτης πέτυχε δικαστική απόφαση για κατασχέσεις σε βάρος του ελληνικού δημοσίου καθώς του κράτος του χρωστούσε λεφτά. Το πρωί της Παρασκευής κατευθύνθηκε στην Α’ ΔΟΥ και απαίτησε από τους υπαλλήλους να του καταβληθούν αμέσως τα χρήματα.

Οι υπάλληλοι της εφορίας ειδοποίησαν το υπουργείο Οικονομικών και αφού έλαβαν εντολή να μην εκτελέσουν καμία τέτοια απαίτηση – καθώς υπάρχει ο νόμος 4270/14 που δεν επιτρέπει τέτοιες κατασχέσεις, ταμπουρώθηκαν μέσα στα γκισέ απορρίπτοντας το αίτημα του ιδιώτη.

Νωρίτερα, ο ιδιώτης μαζί με τους δικηγόρους του είχε πάει και στη ΔΟΥ Κηφισιάς από την οποία έφυγε άπραγος και γι αυτό το λόγο το υπουργείο Οικονομικών έδωσε εντολή σε όλες τις εφορίες να είναι προετοιμασμένες για τέτοιες… επισκέψεις και φυσικά να αρνούνται την εκτέλεση κατασχετηρίων.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>