Ban-BaNk (Greek Version)

Αυτό είναι ένα πρόγραμμα για να αποφύγετε το άγχος-απάντησης προς εισπρακτικές εταιρίες (κατα κύριο λόγο εισπρακτικές, ενοχλητικές τηλ. εταιρίες, π.χ. τηλεπωλήσεων, κ.α.) - καλύπτει το 99%... και δεν θέλει κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση. 

 Download for Android 

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Πολλαπλασιάζονται οι πιέσεις προς τους πολίτες για την αποπληρωμή των κόκκινων δανείων

Μέσα στον Ιούλιο αναμένεται να αποσταλλούν τα τρίτα και πιο σκληρά ειδοποιητήρια προς τους οφειλέτες. Ήδη έχουν σταλεί 1.000.000 ειδοποιητήρια από τον Απρίλιο. Όμως μόνο το 12% των οφειλετών ανταποκρίθηκε.

Σήμερα, ο αριθμός των μη εξυπηρετούμενων δανείων έχει γιγαντωθεί και για αυτόν τον λόγο θέλουν όλες οι μεγάλες εταιρίες να αποκτήσουν μερίδιο από τη διαχείριση τους. Από το σύνολο των στεγαστικών δανείων, 31 δις εύρω είναι μη εξυπηρετούμενα. Στα επιχειρηματικά δάνεια τα 60 δις είναι μη εξυπηρετούμενα, στα καταναλωτικά 16 δις και στα λοιπά 1 δις. 

Στόχος είναι μέσα στον Ιούλιο να αυξηθεί η ανταπόκριση των οφειλετών. Ο τρόπος είναι άγνωστος.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

6 Σχόλια Πολλαπλασιάζονται οι πιέσεις προς τους πολίτες για την αποπληρωμή των κόκκινων δανείων

 • begar

  Δεν καταλαβαίνω ποιο ηλίθιο μυαλό θεωρεί ότι ο κόσμος έχει τσέπες γεμάτες με λεφτά και δεν πληρώνει τα χρέη του, απλά από χόμπι.
  Δηλ ένας μπατίρης που δεν μπορεί να βγάλει το μήνα, αν του στείλεις επιστολές ή του σπας τα αρχίδια με 30 τηλεφωνήματα την ημέρα, θα γεννήσει λεφτά;

 • Γιωργος

  Ξέρεις τι γίνεται όμως;σου προτείνει, ενδεχομένως, τόσο μεγαλο κούρεμα που ξέρεις οτι θα στερηθεις αρκετά όλο το μήνα, ίσως και απο πρωτες αναγκες, αλλά θα ξεμπλεξεις μια και καλη απο δάνειο ή την πιστωτική κλπ..πιστεύω κάπως έτσι θα γίνει, αν ισχυει το άρθρο.

  • begar

   Σου προτείνει μεγάλο κούρεμα, αλλά σου ζητάει τα υπόλοιπα cash, εκεί είναι η μαλακία.
   Αν π.χ. χρωστάω 10.000 και μου κουρέψεις τα 8000, μένουν 2000. Αν τα θέλεις ΟΛΑ, δεν τα έχω. Αν μου τα σπάσεις σε 4 δόσεις, ΝΑΙ θα μείνω νηστικός 4 ήηνες για να σε ξεπληρώσω.
   Μέχρι στιγμής, σε καμία πρόταση δεν έχω ακούσει κάτι πραγματικά ελκυστικό.

   Ή θα σου κόβουν τους τόκους και θα σου κάνουν πολλές δόσεις με 10-14% επιτόκιο, ή θα σου προσφέρουν ένα γενναίο κούρεμα, αλλά θα απαιτούν ΟΛΟ το υπόλοιπο με τη μία.

   Δεν ξέρω πως σκέφτονται.
   Αν θεωρούν ότι όλοι οι οφειλέτες είναι επαγγελματίες μπαταχτσήδες, που ενώ έχουν κρυμμένα λεφτά , δεν πληρώνουν από χόμπι, τι να πω;

   Για τους πλειστηριασμούς πως είναι έξυπνοι και θέλουν ρεαλιστική τιμή εκκίνησης;
   Εκεί γιατί κάνουν γενναίο κούρεμα στην τιμή του ακινήτου;

 • nikos123

  Πραγματικά δεν ξέρω αν θα πρέπει να γελασω ή να ουρλιαξω. Παράδειγμα ένας φίλος μας εδώ στο φόρουμ άνεργος και χωρίς δικαίωμα στο επίδομα ανεργίας, τον παίρνει τηλέφωνο δικηγορικό γραφείο και παρόλο που έχει ενημερωθεί για την κατάσταση του, τον απειλεί ότι αν σε επτά μέρες δεν δώσει 5 χιλιάρικα, θα έχει συνέπειες. Αν ο συγκεκριμένος δανειολήπτης έχει λίγο μυαλό τους το κλείνει κατάμουτρα. Αν έχει κέφια, πάει στο οικείο αστυνομικό τμήμα του γραφείου και κινεί διαδικασίες για αυτόφωρο λόγω εκβιασμού. Αν όμως πανικοβληθει τί θα κάνει? Θα υπεξαιρεσει λεφτά από τη δουλειά του? Θα ληστέψει περίπτερο με νεροπιστολο? Θέλει μεγάλη ψυχραιμία όταν μας γίνονται τέτοιες απειλές, γραπτές και τηλεφωνικες. Μέχρι και ο Μαρινοπουλος κλείνει, οι τράπεζες μπορεί να αρνούνται να δούν την πραγματικότητα, το θέμα είναι να παραμείνουμε εμείς ρεαλιστές. Με 25% ανεργία, με εκατοντάδες χιλιάδες ιδιωτικούς υπαλλήλους να πληρώνονται με καθυστέρηση 4 μηνών, όταν στις αγγελίες βλέπεις μόνο θέσεις 4ωρες των 240 ευρώ, ποιος θα προσέλθει να χτυπήσει σπίτια σε πλειστηριασμούς? Οι έχοντες? Να τα κάνουν τι?Εχω φίλο που είχε 80 ακίνητα σε διαμερίσματα και καταστήματα και τα πουλάει όσο όσο για να μην πληρώνει ενφια. Και δεν τα αγοράζει κανείς για να μην μπλέξει με εφορίες .Ας είμαστε ρεαλιστές.

  • begar

   Πές τα ρε Νίκο, πες τα γιατί θα τρελαθούμε.
   Έχω γνωστό μου που έχει 60 διαμερίσματα και προσπαθεί να τα ξεφορτωθεί κοψοχρονιά.
   Όχι απλά δεν αγοράζει κανένας, ούτε διαπραγμάτευση για πλάκα δεν κάνει κανένας.

   • nikos123

    Στο Παρισι παλιά, στη γιορτή της Αγίας Αικατερινης παρελαυναν όσες κοπέλες ήταν 25 χρόνων και παρθένες. Φυσικά σήμερα δεν παρελαύνει πλέον καμία. Το ίδιο και στους πλειστηριασμούς, θα είναι πολύ απίθανο να παρουσιαστεί κάποιος που να μην είναι μαυρισμενος στον τειρεσια ή να μην τον έχει βάλει στο μάτι η εφορία. Εδώ προχθες μία επιχειρηματίας χρωσταγε στήν εφορία 1200 ευρώ και της τράβηξαν 4800. Και δεν της τα δίνουν πίσω γιατί θα τα συμψηφισουν με μελλοντικές οφειλές!!!! Μέχρι και τέτοια αρχίζουν και κάνουν. Ψυχραιμία λοιπόν… σκυλιά είναι και γαβγιζουν

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>