Προβόπουλε δώσε τώρα την έκθεση της BlackRock για να μάθουμε ποιοί τραπεζίτες έφαγαν τα λεφτά του λαού!

Τι σας λέγαμε; Αυτό που θα έπρεπε να ήταν η πρώτη δουλειά της κυβέρνησης, αφού θα αρκούσε για να στείλει στην φυλακή όλη την πράσινη κουστωδία, το ζητά ο …Καρχιμάκης!

Για να είμαστε όμως δίκαιοι, ο Καρχιμάκης ήταν ο μόνος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που δεν σταματούσε να αποκαλύπτει τις μεθοδεύσεις Προβόπουλου ακόμα και όταν αυτός ήταν το πολυτιμότερο εργαλείο στην δόλια στρατηγική Παπανδρέου – Παπακωνσταντίνου.

Εννοείται ότι ο κύριος Βενιζέλος όπως και ο Σημίτης με την περούκα και το μουστάκι που στηρίζουν την κυβέρνηση, θα κάνουν το παν για να μην αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα ο διαχρονικός τους συνεργάτης, κύριος Προβόπουλος. Άρα το μπαλάκι είναι αποκλειστικά στον Αντώνη Σαμαρά που δεν έχει πλέον καμμία δικαιολογία για να τον κρατά στη θέση του. Τον είδαμε μάλιστα να ποζάρει περήφανος δίπλα από τον πρόεδρο της δημοκρατίας, με μία περίεργη σιγουριά!

Τι συμβαίνει κύριε πρωθυπουργέ; Η συναίνεση τείνει να γίνει συνενοχή. Γιατί; Ο Ομπάμα και ο Ραχόι τόλμησαν και συγκρούστηκαν με τους τραπεζίτες που προξένησαν αναλογικά πολύ λιγότερη ζημιά στις χώρες τους από ότι στην Ελλάδα. Εσείς τι θα κάνετε;

olympia.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *