Προς αποχώρηση 25.000 τραπεζικοί υπάλληλοι

Πολύ πιθανόν να βρεθούν εκτός υπηρεσίας περίπου 25.000 εργαζόμενοι στις τράπεζες, καθώς με τις συγχωνεύσεις και τις εξαγορές σταματά η λειτουργία 1.000 έως 1.400 καταστημάτων.

Στο μέτωπο των αποδοχών οι προτεινόμενες περικοπές φτάνουν το 20%. Μαχαίρι μπαίνει σε επιδόματα γάμου, ισολογισμού και ξένης γλώσσας.

Από την πλευρά της η ΟΤΟΕ λέει «όχι» σε μείωση του βασικού μισθού των τραπεζοϋπαλλήλων και επισημαίνει πως ήδη οι μειώσεις στις αποδοχές των τραπεζοϋπαλλήλων φτάνουν το 20% με 22%.

4 σχόλια σχετικά με το “Προς αποχώρηση 25.000 τραπεζικοί υπάλληλοι”

  1. ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ EYROBANK KAI NA ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΧΑ ΧΑ Ή ΤΗΝ ΜΑΡΘΑ ΞΑΠΛΩΤΗ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ!!!!!

  2. ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΛΕΦΤΟΜΠΑΝΚ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΡΘΕΣ ΚΛΑΣΤΕΣ……. ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΟ ΚΑΠΟΥ ΣΤΙΣ 3.000 ΓΙΑ ΑΡΧΗ… ΑΕΙΝΤΕ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΖΟΥΜΕ!
    ΥΓ: ΤΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΤΟΥ ΗΣΑΠ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ… ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΙΑΣΑΝ ΒΡΑΔΥ! ΒΕΒΑΙΑ, ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΗΣ ΓΓΠΣ……. ΜΕΓΚΑ ΣΦΥΓΓΟΦΩΛΙΑ ΤΗΛΕΤΡΩΛΛ ΜΙΛΑΜΕ!

  3. Εντάξει παιδιά, μην ξεχνάμε ότι είναι εργαζόμενοι άνθρωποι, που έχουν τα ίδια προβλήματα με μας.

    Μην βγάζουμε κακία πάνω σε λάθος στόχο. 

  4. Χμ…..Πότε όμως πήραν θέση επίσημα ως ΟΤΟΕ για τις αυτοκτονίες των πελατών τους . Οποιος γνωρίζει ας αναφέρει . Δύσκολα ξεχνάω τα απαξιωτικά υφάκια -κάμποσων και όχι όλων -τραπεζουπαλλήλων ή αν θέλετε το ύφος “δεν είδα δεν ξέρω” όταν εξοργισμένος διαπίστωνα ότι όλα τα προσωπικά δεδομένα τα πουλούσαν στους κοινούς εκβιαστές “Μαρθα-κλάστα-μας”. Ας βγούν δημόσια μια φορά και να το πούν : “Ναι ρε παιδιά, είμαστε συνυπεύθυνοι” . Ενας λόγος που τα παίρνω στο κρανίο με τα σωματεία είναι οτι το πρωτευων ζήτημα είναι ο μισθός . Ολο αυτό πρέπει να έχει ένα όριο γιατί σε λίγο και οι μαυραγορίτες θα ζητήσουν εργασιακά δικαιώματα . 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *