Προς κατάργηση του Ν. Κατσέλη;

Γράφει ο Αιας

Τώρα αντίσταση – Δίκτυο Κοινωνικής Στήριξης!

Καθώς πλησιάζει προς την αυλαία η θλιβερή παράσταση του κυβερνητικού θιάσου της Τροικανίας, Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης, ετοιμάζονται να προσφέρουν βορά στον Μινώταυρο της τραπεζοκρατίας τον νόμο Κατσέλη για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά. Δε διστάζουν να στερήσουν από τους πλέον αδύναμους συμπατριώτες μας την μοναδική ανάσα για την επιβίωσή τους. Αυτή, που εν μέσω μνημονιακής βαρβαρότητα είχε κατορθώσει να επιβάλλει στους αδίστακτους Τροικανούς, με το διαπραγματευτικό της κύρος, η Λ. Κατσέλη.

Δεδομένου ότι, μια τέτοια απόφαση θα ρίξει πολύ νερό στο μύλο της επερχόμενης ανθρωπιστικής κρίσης, η Λ. Κατσέλη, ως πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας, ανέλαβε πρωτοβουλία, ώστε να ιδρυθεί ένα Δίκτυο Κοινωνικής Στήριξης, το οποίο πέρα από το μείζον πρόβλημα των υπερχρεωμένων νοικοκυριών θα επεκταθεί και σε άλλα φλέγοντα κοινωνικά ζητήματα.

Ηδη, πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση στο Αργοστόλι, στην οποία υπήρξε αναλυτική ενημέρωση και δόθηκαν συμβουλές για τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπισθούν οι τράπεζες, οι εισπρακτικές εταιρίες, τα εξώδικα και οι διαταγές πληρωμής και γενικά θα ρυθμισθούν τα χρέη.
Σήμερα Δευτέρα, στις 7 το βράδι, η Λ. Κατσέλη, θα μιλήσει σε εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο Ναυπάκτου

Σε δηλώσεις της η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας, μεταξύ άλλων, επεσήμανε: Το ζητούμενο είναι να πάρουμε τα πράγματα στα χέρια μας. Να φτιάξουμε σιγά-σιγά μια κοινωνία αλληλεγγύης, με δίκτυα κοινωνικής στήριξης, αλλά και με ευκαιρίες και ανοικτούς ορίζοντες, γι αυτούς που θέλουν να δημιουργήσουν. Να επενδύσουμε στις δεξιότητες μας, στις καινοτόμες ιδέες, στους ανθρώπους μας, στα νιάτα, στον αμύθητο πλούτο της χώρας που παραμένει ανεκμετάλλευτος.

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Προς κατάργηση του Ν. Κατσέλη;”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *