Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Προς παραίτηση η αντιπολίτευση στη Ρουμανία

Σε μαζική αποχώρηση από τη Βουλή προσανατολίζεται η αντιπολίτευση στη Ρουμανία προκειμένου να στείλει ένα μήνυμα στην κυβέρνηση ότι πρέπει να προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές.

Ταυτόχρονα η μαζική αποχώρηση θα είναι και ένα μήνυμα προς την κοινή γνώμη που είναι δυσαρεστημένη με την τωρινή πολιτική κατάσταση στη Ρουμανία, δήλωσε ο ο αρχηγός του Εθνικού Φιλελεύθερου κόμματος Κριν Αντονέσκου.

Ο Αντονέσκου είπε ότι ορισμένοι βουλευτές του κόμματος έχουν ήδη υποβάλλει τις παραιτήσεις τους, οι οποίες δεν έχουν ακόμη εγκριθεί.

«Αυτή τη στιγμή δεν έχουν ακόμη παραιτηθεί, μόνον έχουν εκφράσει την επιθυμία να παραιτηθούν. Συνεπώς, οι παραιτήσεις θα ενεργοποιηθούν με βάση τις αποφάσεις που θα ληφθούν εντός του συνασπισμού» είπε ο Αντονέσκου, σημειώνοντας ότι η πλειοψηφία των μελών του Εθνικού Φιλελεύθερου Κόμματος στηρίζει τη μαζική παραίτηση της αντιπολίτευσης από τη Βουλή.

Ο πρόεδρος του Συντηρητικού Κόμματος Ντάνιελ Κονσταντίν ανακοίνωσε χθες ότι το κόμμα είναι έτοιμο να αποχωρήσει από τη Βουλή μαζί τα υπόλοιπα κόμματα της Ένωσης Σοσιαλιστών Φιλελεύθερων, αν ο συνασπισμός λάβει απόφαση.

www.sofokleousin.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to Προς παραίτηση η αντιπολίτευση στη Ρουμανία

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>