Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Προς πώληση και το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων

Μετά την Αγροτική Τράπεζα και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, ένας ακόμα κρατικός τραπεζικός βραχίονας ετοιμάζεται να πάρει σειρά, για να παίξει το δικό του ρόλο στις εγχώριες χρηματοπιστωτικές ανακατατάξεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο οικονομικό επιτελείο, μέσα στον επόμενο μήνα, πρόκειται να ασχοληθούν και με την περίπτωση του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων. Όπως πληροφορείται η Voria.gr, από αρμόδιες πηγές, το σχέδιο εν προκειμένω, δεν προβλέπει το σπάσιμο του οργανισμού σε «καλό» και «κακό» κομμάτι, αφού δεν υπάρχει «κακό».

Αντιθέτως, κάνει λόγο για διαχωρισμό των τραπεζικών εργασιών του Ταμείου, απ’ όλες τις υπόλοιπες και πώληση τους σε όσους εκφράσουν σχετικό ενδιαφέρον. Εννοείται ότι οι λοιπές, θα παραμείνουν στο δημόσιο. Το ΤΠκΔ θεωρείται και είναι ένας υγιής οργανισμός, ο οποίος θα «πιάσει» καλή τιμή, όταν έρθει η ώρα της αποκρατικοποίησης του. Η λογική που επικρατεί στην κυβέρνηση είναι πως το δημόσιο δεν είναι τραπεζίτης, οπότε δεν χρειάζεται τέτοια assets στο χαρτοφυλάκιο του. Γι’ αυτό και ετοιμάζεται να προχωρήσει στην πώληση τους, όπως θα κάνει και με την περίπτωση του ΤΤ.

www.voria.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>