Πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ-Ενισχυμένη η… δραχμή

Ενίσχυση των ποσοστών των τριών πρώτων κομμάτων, παγίωση της πρωτιάς για το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ρήγμα στη μέχρι πρότινος πάγια και αρραγή θέση των Ελλήνων για παραμονή της χώρας στο ευρώ με κάθε τρόπο, αποκαλύπτει η νέα δημοσκόπηση της Pulse για το «Ποντίκι».

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, που πραγματοποιήθηκε στις 15-16 Μαΐου, δηλαδή μετά το ναυάγιο των αρχηγών στις διαπραγματεύσεις, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται στην πρόθεση ψήφου με 24,5%, η Ν.Δ. ακολουθεί με 21,5% και το ΠΑΣΟΚ παραμένει τρίτο με ποσοστό 15,5%.

Η διαφαινόμενη πόλωση του πολιτικού σκηνικού αλλά και η σκληρή ρητορική δείχνουν να πιέζουν τα μικρότερα κόμματα καθώς το ποσοστό των Ανεξάρτητων Ελλήνων, του ΚΚΕ αλλά και της Χρυσής Αυγής υποχωρεί στο 8%.

Αντίθετα, ενισχύεται η Δημοκρατική Αριστερά με ποσοστό 6%.

Εκτός παραμένουν ο ΛΑΟΣ, οι Οικολόγοι και η Δημοκρατική Συμμαχία.

Στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, προηγείται με 32% ο «κανένας», ενώ ακολουθούν ο Τσίπρας (24%), ο Σαμαράς (21%) και ο Βενιζέλος (20%).

Θυσίες μέχρις ενός ορίου

Ιδιαίτερη αξία έχει το ερώτημα της Pulse “Παραμονή στο ευρώ ή επιστροφή σε δικό μας νόμισμα;”.

Σε αυτό το 54% των ερωτηθέντων απαντά ότι επιθυμεί την παραμονή στο ευρώ με θυσίες μέχρι ενός ορίου, αλλιώς επιστροφή σε δικό μας νόμισμα.

Παραμονή στο ευρώ με όσες θυσίες και αν απαιτούνται απάντησε μόνο το 34% των ερωτηθέντων, ενώ το 7% θέλει άμεση επιστροφή στο δικό μας νόμισμα.

[sc:Πηγή id=”http://www.euro2day.gr/news/economy/124/articles/700059/Article.aspx” ]

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.