Πρόγραμμα για φραγή ανεπιθύμητων τηλεφωνημάτων

[sc:begar ]

Το άρθρο αυτό απευθύνεται σε όσους διαθέτουν τηλεφωνική συσκευή με λειτουργικό Android και δικαιώματα root.

Για να αποκτήσετε δικαιώματα root δηλαδή διαχειριστή, σε μια συσκευή Android, θα πρέπει να κάνετε μια εξειδικευμένη διαδικασία, η οποία δεν υποστηρίζεται από τους επίσημους κατασκευαστές των τηλεφώνων και θα έχει ως αποτέλεσμα την ακύρωση της εγγύησης της συσκευής. Επίσης υπάρχει μια σχετική περίπτωση να καταστρέψετε το λογισμικό του κινητού τηλεφώνου και αυτό να καταστεί άχρηστο.

Για κάθε μοντέλο συσκευής υπάρχει διαφορετική διαδικασία και λογισμικό, ώστε να γίνει root.

Πάμε τώρα στο Πρόγραμμα. Ονομάζεται Root Call Blocker Pro και είναι το τελειότερο στο είδος του.

Έχει τη δυνατότητα να μπλοκάρει κλήσεις από άγνωστους ή ανεπιθύμητους αριθμούς σε επίπεδο λειτουργικού συστήματος. Αυτό σημαίνει πως όταν μας καλεί ανεπιθύμητος, η συσκευή απαγορεύει τη λήψη της κλήσης, πριν τη δεχτεί. Πρακτικά, δηλαδή, ο καλών ακούει έναν ήχο (μπιπ) σαν να μην υπάρχει ο αριθμός που κάλεσε. Ομοίως, ο καλούμενος δεν αντιλαμβάνεται καν ότι κάποιος κάλεσε. Για να δει ποιος τον κάλεσε, μπορεί να ρίξει μια ματιά στο αρχείο καταγραφής φραγέντων κλήσεων.

Εξυπακούεται ότι το πρόγραμμα έχει πλήθος ρυθμίσεων, όπως:

1. Αποκλεισμός ομάδων: Ορίζουμε μια ομάδα με ένα τυχαίο όνομα, π.χ.  «Παράσιτα» και φράζουμε αυτή την ομάδα. Από κει και πέρα, όσο προσθέτουμε νέες επαφές στην ομάδα «Παράσιτα», το πρόγραμμα τις συμπεριλαμβάνει αυτόματα στους αριθμούς που θα φράξει.

2. Αποκλεισμός μεμονωμένων αριθμών

3. Χαρακτήρες μπαλαντέρ (* και #): ο αριθμός 210* φράζει όλους τους αριθμούς που αρχίζουν από 210, ενώ ο αριθμός 21#1111111 φράζει όλους τους αριθμούς που διαφέρουν μόνο στο 3ο ψηφίο.

4. Άγνωστους ή με απόκρυψη καλούντες.

5. Δυνατότητα να καθορίσουμε αν η φραγή είναι μόνιμη ή ενεργοποιείται σε ορισμένες μέρες και ώρες. π.χ. μπορούμε να ορίσουμε τη μόνιμη φραγή των παρασίτων και τη φραγή κατά τις μεσημεριανές ώρες, της πεθεράς μας (χα χα χα).

Λεπτομέρειες και φωτογραφίες θα βρείτε εδώ Root Call Blocker Pro


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

3 σκέψεις σχετικά με το “Πρόγραμμα για φραγή ανεπιθύμητων τηλεφωνημάτων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.