Πώς σκέπτονται οι τοκογλύφοι και οι μεγαλοτραπεζίτες

Και άλλη αποκάλυψη της μεγάλης μπλόφας σε βάρος της Ελλάδας.Παρέμβαση της Citigroup προς Γερμανία, Γαλλία και ΕΚΤ να αναλάβουν πρωτοβουλίες πριν χαθεί ο έλεγχος..

Πρέπει να αντισταθούμε πάσει θυσία!

Τώρα παίζεται το παρόν και το μέλλον μας!

Στην έκθεση- παρέμβαση της Citigroup αναφέρεται ότι:

Η Ευρώπη βρίσκεται ακόμη μια φορά σε μια ιστορική καμπή.

Την τελευταία εβδομάδα έχουν εκδηλωθεί πρωτόγνωρα γεγονότα τα οποία θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην κατάρρευση.

Το πρώτο τρίμηνο ξεκίνησε καλά στην Ευρώπη, υπήρξε ρευστότητα στις τράπεζες οι οποίες την κατεύθυναν σε αγορές ομολόγων.

Όμως οι εξελίξεις στην Ελλάδα έχουν αλλάξει άρδην το τοπίο.
Όλο το κλίμα έχει χαλάσει γιατί η παγκόσμια επενδυτική κοινότητα πιστεύει ότι η Ελλάδα θα καταρρεύσει.
Μάλιστα τονίζεται ότι είναι πιθανό να υπάρξει συστημικό σοκ από την εκροή καταθέσεων από την Ελλάδα που ωστόσο ενδέχεται να μην περιοριστεί μόνο στην Ελλάδα αλλά να επεκταθεί και σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

Η ακυβερνησία στην Ελλάδα περιπλέκει τα πράγματα ενώ δεν είναι βέβαιο ότι θα προκύψει ισχυρή κυβέρνηση μετά και τις νέες εκλογές.

Θα πρέπει η Ευρώπη να θωρακιστεί και να δημιουργηθεί άμεσα ένας πανευρωπαϊκός μηχανισμός εγγύησης καταθέσεων.

Το αρνητικό κλίμα στην Ευρώπη επιδεινώνεται και λόγω της Ισπανίας καθώς τα spreads στα ομόλογα έχουν εκτιναχθεί σε επίπεδα ρεκόρ, ενώ εγείρονται ζητήματα για την ανακεφαλαιοποίηση των Ισπανικών τραπεζών.

Σε όλα αυτά θα πρέπει να προστεθούν και οι προοπτικές υποβάθμισης των τραπεζών στην Ευρώπη από την Moody’s, το Ιρλανδικό δημοψήφισμα, οι εξελίξεις σε Ιταλία και Πορτογαλία.

Μπορεί ρευστότητα να υπάρχει στο ευρωπαϊκό τραπεζικό  σύστημα αλλά η αβεβαιότητα σκοτώνει κάθε κίνητρο για ανάληψη κινδύνων.

Σύμφωνα με την Citigroup κανείς δεν θα πρέπει να ξεγελαστεί από την ανθεκτικότητα πολλών εταιρικών ομολόγων και μετοχών.

Οι αγορές αναμένουν πολιτική παρέμβαση για να διασωθεί η Ευρώπη.

Η πολιτική αδράνεια καταλήγει η Citigroup είναι απλά μια εν λευκώ εξουσιοδότηση προς τους επενδυτές να κάθονται στο περιθώριο και να περιμένουν την περαιτέρω επιδείνωση των πραγμάτων σε όλη την Ευρώπη.

bankingnews.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.