Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Ραβασάκια τραπεζών, ρυθμίσεις δανείων, κοράκια προ των πυλών

γράφει ο begar

Το τελευταίο διάστημα, οι δανειολήπτες βομβαρδίζονται από τα ΜΜΕ με ειδήσεις περί ρύθμισης δανείων, για κοράκια που θα έρθουν να μας πάρουν τα σπίτια κλπ κλπ

Ταυτόχρονα, όμως, μας λένε να πάμε στις τράπεζες και να υπογράψουμε ρυθμίσεις των δανείων μας, με τους όρους που θα θέσει η τράπεζα φυσικά, για να προλάβουμε τα χειρότερα που έρχονται.

Μου φαίνεται εξαιρετικά ύποπτο που ξαφνικά υπάρχουν τόσο συντονισμένες ομοβροντίες πυροβολικού εναντίον των δανειοληπτών, σε βαθμό που να τείνω να θεωρώ ότι είναι μια καλά σχεδιασμένη ψυχολογική επιχείρηση. 

Και είμαι καχύποπτος για τον απλούστατο λόγο ότι αν η τράπεζα ήθελε να μου πάρει το 2ο σπίτι, μπορούσε να το έχει κάνει ήδη, δεν χρειάζονται κοράκια.  Άλλωστε, για τη 2η κατοικία, δεν υπήρχε ποτέ καμιά προστασία.

Προφήτης δεν είμαι και δεν μπορώ να προβλέψω τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά όλη αυτή η πρεμούρα και η συστηματική άσκηση ψυχολογικής πίεσης στους δανειολήπτες, μου φαίνεται εξαιρετικά ύποπτη.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>