Ρακένδυτοι άστεγοι μπαίνουν σε μαγαζιά για ζέστη και φαγητό!

Τελευταία ενημέρωση την 23 Ιαν 2012 — 13:05

Τι αναφέρουν επαγγελματίες στα Γιάννινα. Όταν το κράτος απουσιάζει κάνουν οι ιδιώτες κοινωνική πολιτική!

Ρεπορτάζ-Φωτό: Παρασκευή Παππά

Ρακένδυτοι άστεγοι στα Γιάννινα μπαίνουν στα μαγαζιά για ζέστη και φαγητό! Τώρα που το κρύο είναι πολύ, αναζητούν στιγμές ζεστασιάς στα καταστήματα. Όπως λένε καταστηματάρχες, ανοίγουν παγωμένοι από το κρύο την πόρτα και μπαίνουν μέσα, προσποιούμενοι ότι κάτι θέλουν να………..
αγοράσουν. Προσπαθούν να κερδίσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρόνο παραμονής στο χώρο. Οι περισσότεροι επαγγελματίες τους συμπονούν και τους αφήνουν. Μάλιστα, αφού αποκτήσουν κάποια οικειότητα, ζητούν και φαγητό! Το θέμα είναι, όπως μας λένε επιχειρηματίες, ότι η παρουσία αυτών των ανθρώπων, που είναι άπλυτοι, με σκισμένα
ρούχα και γενικά έχουν το μαύρο τους το χάλι, διώχνει τους πελάτες από τα μαγαζιά τους. Γι’ αυτό αν και κάποιοι θέλουν να τους κρατήσουν και να τους βοηθήσουν, όπως μπορούν, διστάζουν να το κάνουν. Το συμπέρασμα είναι ότι όταν το κράτος απουσιάζει κάνουν οι ιδιώτες κοινωνική πολιτική! Θα πρέπει κάποιος αρμόδιος φορέας να ενδιαφερθεί για αυτά τα άτομα, ώστε να νιώσουν πραγματική φροντίδα….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.