Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Σήκωσαν 34 δισ. ευρώ από τις ελληνικές τράπεζες

Γερμανία και Γαλλία πέτυχαν αύξηση καταθέσεων, τυχαίο;

Tο ποσό των 34 δισ. ευρώ απέσυραν από τις τράπεζες μέσα σε ένα χρόνο οι Έλληνες. Σύμφωνα με το Bloomberg τα στοιχεία της ΕΚΤ δείχνουν ότι Έλληνες, Ιρλανδοί, Ιταλοί και Πορτογάλοι απέσυραν 80,6 δισ. ευρώ από τα πιστωτικά ιδρύματα. Την ίδια ώρα Γερμανία και Γαλλία πέτυχαν αύξηση καταθέσεων κατά 217,4 δισ. ευρώ.

Όπως γράφει το Bloomberg η απειλή της επιστροφής της Ελλάδας στη δραχμή αποκάλυψε τις αδυναμίες των τραπεζών και των κυβερνήσεων να προστατεύσουν τις καταθέσεις.

Μπορεί να εγγυήθηκαν στους αποταμιευτές καταθέσεις ύψους 100.000 ευρώ, όμως τελικά η αλλαγή νομίσματος σημαίνει ότι και οι καταθέσεις θα μετατραπούν αυτόματα στο νέο νόμισμα.

Μάλιστα όσο οι Ευρωπαίοι συζητούν ανοιχτά την ελληνική έξοδο από το ευρώ, οι αποταμιευτές σε Ισπανία, Ιταλία και Πορτογαλία αρχίζουν να αποσύρουν μετρητά καθώς υπάρχει έντονη ανησυχία ότι οι χώρες αυτές θα ακολουθήσουν την Ελλάδα.

[sc:Πηγή id=”http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/359459/sikosan-34-dis-euro-apo-tis-ellinikes-trapezes-/” ]

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>