Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

«Σε πολύ επικίνδυνη κατάσταση βρίσκεται η ευρωζώνη»

Τον κώδωνα του κινδύνου για το κοινό νόμισμα έκρουσε ο πρωθυπουργός της Φινλανδίας. Ο Γιούρκι Κατάινεν υποστήριξε ότι η ευρωζώνη βρίσκεται σε πολύ επικίνδυνη κατάσταση και τα μέλη της «δεν έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους».

«Η κατάσταση είναι επικίνδυνη, πολύ επικίνδυνη. Όλες οι χώρες επιθυμούν να διατηρηθεί το ευρώ. Οι διαφωνίες αφορούν το είδος των μέτρων που απαιτείται για κάτι τέτοιο» είπε ο Γιούρκι Κατάινεν στην εφημερίδα Helsingin Sanomat.και πρόσθεσε ότι τα κράτη και οι άνθρωποι δεν έχουν τόση εμπιστοσύνη στον εαυτό τους όσο παλαιότερα.

«Όλες οι χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Φινλανδίας, κάνουν υποθέσεις για την πιθανότητα που, παρά τη θέλησή μας, όλα θα αποτύχουν. Δεν εργαζόμαστε για τη διάλυση του ευρώ αλλά για τη διάσωσή του και τη διατήρηση της Φινλανδίας εντός της ευρωζώνης» υπογράμμισε ο Φινλανδός πρωθυπουργός.

Επιπλέον ανέφερε ότι οι επιπτώσεις από μια ενδεχόμενη κατάρρευση του ευρώ θα ήταν «ανυπολόγιστες». «Η κατάσταση θα ήταν χαοτική» προειδοποίησε ο Γιούρκι Κατάινεν.

[sc:Πηγή id=”http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=160327&catID=2″ ]

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to «Σε πολύ επικίνδυνη κατάσταση βρίσκεται η ευρωζώνη»

  • ipnosss

    εγώ όλα αυτά τα ακούω εδώ και δύο χρόνια  παράλληλα με τις αυτοκτονίες των συμπολιτών μας και δεν βλέπω να παίρνουν καμία απόφαση που θα βοηθούσε τον ευρωπαϊκό λαό να ανασάνει. Μήπως λέω μήπως είναι όλα μέρος της στάχτης στα μάτια ότι τάχα μου βλέπουμε τη δυσκολία αλλά αντί να πάρουμε μέτρα προς άλλη κατεύθυνση συνεχίζουμε αποφασιστικά την εξαθλίωση σας.
     

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>