Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Σε προσωρινή αργία ο πρόεδρος Εφετών – Εμπλέκεται στην υπόθεση του “κυκλώματος ακινήτων”

Σε προσωρινή αργία τέθηκε ο πρόεδρος Εφετών από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης για εμπλοκή του στην υπόθεση του αποκαλούμενου «κυκλώματος των ακινήτων»

Σε προσωρινή αργία τέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, με απόφαση του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης, πρόεδρος Εφετών, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για την υπόθεση του αποκαλούμενου «κυκλώματος των ακινήτων».

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση του «κυκλώματος των ακινήτων», που αποκαλύφθηκε μέσα από παρακολουθήσεις τηλεφωνικών συνδιαλέξεων στις οποίες καθοριστικό ρόλο έπαιξε το γνωστό «βαλιτσάκι» της ΕΥΠ, είχε διενεργήσει προκαταρκτική έρευνα ο εισαγγελέας Εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος.

Μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής έρευνας ασκήθηκαν διώξεις σε βάρος 20 προσώπων, ανάμεσά τους δικηγόροι, εφοριακοί, κληρικοί, υπάλληλοι κ.ά αλλά και ένας μηχανικός που φέρεται ως «εγκέφαλος» της υπόθεσης.

Η δίωξη που ασκήθηκε είναι σε βαθμό κακουργήματος και αφορά τις κατηγορίες ξεπλύματος χρήματος, δωροδοκίας, σύστασης εγκληματικής οργάνωσης αλλά και αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος όπως παράβαση καθήκοντος κ.λπ.

Υπενθυμίζεται ότι το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο πριν από λόγο καιρό είχε θέσει σε αργία μια εφέτη σύζυγο δικηγόρου που επίσης εμπλέκεται στην υπόθεση.

[sc:Πηγή id=”http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=147266&catid=3″ ]

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

3 Σχόλια Σε προσωρινή αργία ο πρόεδρος Εφετών – Εμπλέκεται στην υπόθεση του “κυκλώματος ακινήτων”

 • begar

  Μετά σου λένε να εμπιστεύεσαι τη δικαιοσύνη!

 • PA

  Σταμπα με πυρακτωμενη σφραγιδα στο μαγουλο … “ΕΙΜΑΙ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΑΣ” … σε περιπτωση που μιλαμε για αρσενικο Εφετη γιατι το αρθρο δεν προσδιοριζει ονοματεπωνυμο και φυλο … ακουσον ακουσον … ωραια αρθρογραφια.
  Τελος παντων, αν ο Εφετης τυγχανει να ειναι γυναικα η αντιστοιχη τιμωρια με αλλη σφραγιδα που να λεει “ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥΤΑΝΑ” … καθως και αν ο αρθογραφος λεει μαλακιες τοτε η ιδια τιμωρια με την σφραγιδα να λεει “ΕΙΜΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ”.
  Νομιζω εχω ικανοποιησει ολα τα ενδεχομενα βιτσια με τα παραπανω.
   
   

 • Xaris

  ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>