Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Σιωπηρή παράταση για να μην καταρρεύσει το Taxisnet

Την ώρα που στο υπουργείο Οικονομικών είναι αρνητικοί σε οποιοδήποτε σενάριο παράτασης της υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, έρχεται ο εφιάλτης για μία ενδεχόμενη ξαφνική κατάρρευση των συστημάτων ηλεκτρονικής υποβολής δηλώσεων Taxisnet.

Σε 4 ημέρες λήγει η διορία για να κατατεθούν οι δηλώσεις, ωστόσο 1.200.000 φορολογούμενοι δεν την έχουν υποβάλλει ακόμα, γεγονός που σημαίνει ότι κάποια στιγμή στο σύστημα θα προσπαθήσουν να μπουν ταυτόχρονα 300.000-500.000 χρήστες του taxisnet. Τα όρια αντοχής του taxisnet θεωρούνται οι 200.000 ταυτόχρονοι είσοδοι χρηστών στον κόμβο της ΓΓΠΣ –και αυτές μετά από μεγάλη αναβάθμιση που έγινε στο σύστημα.
Αποτέλεσμα είναι να εξετάζουν στο υπουργείο Οικονομικών το ενδεχόμενο να αφήσουν σιωπηρά ανοικτό το σύστημα για να δέχεται δηλώσεις, ακόμα και για τρεις ή τέσσερις μέρες μετά την λήξη της διορίας της 16ης Ιουνίου.
Όσοι δηλώσουν έγκαιρα το Ε1 της χρονιάς τους, θα μπορούν να κερδίσουν και 12 μήνες εξόφλησης (έως 3 διμηνιαίες και μετά 6 μηνιαίες δόσεις) αντί να πληρώσουν εφάπαξ φόρο και πρόστιμο.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>