Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

 • Άρης. on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2106200159 e-value
 • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα @Matina, άσχετα με το τί διαβάζουμε δεξιά και αριστερά οτι τα δάνεια κρίθηκαν παράνομα, οτι έχουν αποπληρωθεί από το κράτος μέσω ανακεφαλαιώσεων κλπ κλπ, η αλ…
 • Matina on Forum: Γενική συζήτηση 12Επίσης, μπορώ να ζητήσω από τη Eurobank αναλυτική κατάσταση των οφειλών μου με κάποια αίτηση που θα καταθέσω εγώ στην τράπεζα χωρίς να μπει στην μέση δικηγόρος?
 • Matina on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής, εάν κάποιος γνωρίζει να με κατατοπίσει.. Με παίρνουν τηλ από το γραφείο της Χαρακτινιώτη για διακανονισμό εκ μέρους της Eurobank…
 • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 12απαντησα ήδη απο χτες οτι εκανα αίτηση και αναμένω, μάλλον δεν το ειδες αναφορικά με το ποιοι έχουν δικαίωμα, αν ανατρέξει κάποιος στα νομιμοποιητικά έγγραφα ΓΕΜΗ της ε…
 • nomore on Forum: Γενική συζήτηση 12δεν θυμάμαι το όνομα του δικ.γραφείου, θυμάμαι ότι είχα μιλήσει με 2 γυναίκες
Minilink

«Σκάει» η Ισπανία!

Η πλουσιότερη επαρχία της Ισπανίας, η Καταλονία, ζήτησε οικονομική βοήθεια από την κεντρική κυβέρνηση της χώρας για την αναχρηματοδότηση του χρέους της.

Η επαρχία αποτελεί το 1/5 της ισπανικής οικονομίας με την αναχρηματοδότηση του χρέους το 2012 να αγγίζει τα 13 δις ευρώ.

“Δεν μας ενδιαφέρει πως θα το κάνουνε, αλλά πρέπει να καταβάλουμε τις οφειλές μας στο τέλος του μήνα. Μια οικονομία δεν μπορεί να ανακάμψει αν δεν πληρώνει τους λογαριασμούς της” δήλωσε ο πρόεδρος της Καταλονίας.

Αυτή η είδηση είχε σαν αποτέλεσμα της εκτόξευση των ισπανικών ομολόγων στη 10ετία στο 6,3%, ενώ βυθίζει και τις ευρωπαϊκές αγορές που βλέπουν την Ισπανία να «σκάει».


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to «Σκάει» η Ισπανία!

 • ΠΕΤΡΟΣ

  ΟΛΟΙ οι <<φιλοευρωπαϊστές>> γνωρίζουν ότι το μεγάλο πρόβλημα είναι η Ισπανία και ΟΧΙ η Ελλάδα.
  Το πειραματόζωο πολλών ετών πλήρωσε, πληρώνει και θα πληρώνει το μάρμαρο αν εξακολουθήσουμε να πιστεύουμε τα όσα μας λένε.
  Κοπρίτες μεγαλόσχημοι.
  Ο λαός ξύπνησε.
  Η συνέχεια επί της κάλπης…………….

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>