Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Στα 259 δισ. το άμεσο κόστος από την επιστροφή στη δραχμή

Το ποσό αυτό θα κληθούν να πληρώσουν ΔΝΤ και οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Μέχρι και 259 δισ. ευρώ θα κόστιζε στο ΔΝΤ, στην ευρωζώνη, αλλά και στις χώρες εκτός του ευρώ αλλά εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης σύμφωνα με το think tank Open Europe.

Όπως γράφουν οι Financial Times, ο όμιλος σκέψης εκτιμάει ότι αν η Ελλάδα αποχωρήσει από το ευρώ, τότε θα χρειαστεί ένα πακέτο υποστήριξης το οποίο μπορεί να είναι από 67 δισ. ευρώ μέχρι και 259 δισ. ευρώ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το ποσό αυτό θα κληθούν να πληρώσουν, εκτός από το ΔΝΤ και την ευρωζώνη και οι υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το αγγλικό think tank εστιάζει στη Μ. Βρετανία και αναφέρει ότι θα πρέπει να εγγυηθεί έως και 6 δισ. ευρώ.

Πάντως οι Βρετανοί φορολογούμενοι έχουν μέχρι στιγμής αποφύγει οποιαδήποτε άμεση συμβολή στο προσωρινό ταμείο διάσωσης και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Raoul Ruparel επικεφαλής οικονομολόγος του Open Europe η επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή θα ήταν ιδιαίτερα ελκυστική όταν η χώρα έχει σταθεροποιηθεί και το τραπεζικό σύστημα έχει τα αναγκαία κεφάλαια.

[sc:Πηγή id=”http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/361723/sta-259-dis-to-ameso-kostos-apo-tin-epistrofi-sti-drahmi-/” ]

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to Στα 259 δισ. το άμεσο κόστος από την επιστροφή στη δραχμή

  • ipnosςςς

    Δεν πειράζει έχουν λεφτά αυτοί οπότε θα τα πληρώσουν…. στο καλό καλό μου euro…  Το μόνο που δεν υπέγραψαν οι πολιτικοί μας είναι να κάνουμε παιδιά για να είναι δότες οργάνων να σωθούν οι δανειστές μας, υπέγραψαν μόνο ότι είμαστε εθελοντές είναι πιο ευγενικό και καλά ότι δίνουμε ζωή από το θάνατο. 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>