Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Στα 27,5 δισ. οι κεφαλαιακές ανάγκες των 4 συστημικών τραπεζών

Στα 27,5 δισ. ευρώ ανέρχονται οι κεφαλαιακές ανάγκες των τεσσάρων συστημικών τραπεζών (Εθνική, Alpha, Eurobank και Πειραιώς), σύμφωνα με την έκθεση ανακεφαλαιοποίησης της Τράπεζας της Ελλάδος η οποία δίνεται σήμερα στη δημοσιότητα.

Η έκθεση θα περιλαμβάνει ακόμη τα ευρήματα του διαγνωστικού ελέγχου, που πραγματοποίησε στις ελληνικές τράπεζες η Black Rock.

Με τη δημοσιοποίηση των κεφαλαιακών αναγκών των τεσσάρων τραπεζών αρχίζει η “αντίστροφη μέτρηση” για την αύξηση του μετοχικού τους κεφαλαίου, αλλά και την πώληση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Η Τράπεζα της Ελλάδος, στην έκθεση εκτιμά ότι οι κεφαλαιακές ανάγκες των συστημικών τραπεζών καλύπτονται από τους πόρους που έχουν προβλεφθεί για τον σκοπό αυτό, στο Μνημόνιο. Μάλιστα, επισημαίνεται ότι για τον ίδιο λόγο είχε δημιουργηθεί ένα “μαξιλάρι ασφαλείας” ύψους 5 δισ. ευρώ το οποίο, ωστόσο, μετά το πρόγραμμα επαναγοράς των ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου έχει περιοριστεί κατά 1,5 δισ. ευρώ.

Σε γενικές γραμμές οι κεφαλαιακές ανάγκες των τραπεζών που διαπιστώνει στην έκθεσή της, η Τράπεζα της Ελλάδος, δεν αποκλείνουν από εκείνες που δημοσιοποίησαν οι διοικήσεις των τραπεζών μαζί με τα αποτελέσματα εννεαμήνου.

Πηγή: ΕΘΝΟΣ


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

4 Σχόλια Στα 27,5 δισ. οι κεφαλαιακές ανάγκες των 4 συστημικών τραπεζών

 • Άρης

  “Αθώοι και οι «δολοφόνοι» του 4χρονου Παναγιώτη.”
  “Το Συμβούλιο Εφετών Αιγαίου με βούλευμά του απάλλαξε από τις κατηγορίες τέσσερα υψηλόβαθμα στελέχη της Εθνικής Τράπεζας στη Μυτιλήνη και έναν γιατρό, οι οποίοι είχαν παραπεμφθεί σε δίκη με την κατηγορία της θανατηφόρας εκθέσεως ανηλίκου και στην ουσία αποφάνθηκε πως για το θάνατο του παιδιού δεν φταίει κανείς.” (!!!)

  Η Εθνική τράπεζα είχε στερήσει πριν 7 χρόνια από τον μικρό Παναγιώτη που έπασχε από λευχαιμία τη δυνατότητα να ταξιδέψει στο εξωτερικό για να θεραπευτεί παρά το γεγονός ότι στον λογαριασμό που είχε ανοιχτεί τότε είχαν συνδράμει από το υστέρημά τους χιλιάδες πολίτες από τη Μυτιλήνη και όλη την Ελλάδα. Η Εθνική Τράπεζα αρνήθηκε να δώσει τα χρήματα στην οικογένεια “πατώντας” σε τυπικότητες ως προς τη μορφή του λογαριασμού. (!!!)

  Πηγή :
  http://tvxs.gr/news/ελλάδα/αθώοι-και-οι-«δολοφόνοι»-του-4χρονου-παναγιώτη

  “Ανακεφαλαιοποίηση ” λοιπόν 
  με 2000 +  “αυτοκτονημένους ” 
  και για μεζεδάκια
  μικρά παιδιά… 
  Οι “κεφαλαιακές ανάγκες ” τους …..

 • panos21

  Στους γιατρούς να τα δώσουν όσοι συνειδητά συνέβαλαν σε αυτές τις αποφάσεις και δεν έδωσαν τουλάχιστον την ευκαιρία σε ένα μικρό αγγελούδι να παλέψει για την ζωή του!!!

 • noname

  Μου προκαλούν αηδία. Θέλω να ξεράσω πάνω τους. Γ@μημένοι

 • Γ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

  ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: ΕΝΑ ΚΑΡΑ-ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΚΑΘΕ ΛΟΥΚΕΤΟ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΕ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΟΥ ΟΦΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΝΑ ΘΥΜΗΣΩ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ-ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΙΣΤΙΚΗΣ! ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Π-Ο-Τ-Ε-Σ! ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΟΥ ΓΟΝΟΥ ΤΩΝ ΚΑΡΑ-ΔΟΣΗΛΟΓΩΝ!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>