Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

 • Παύλος on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών6953034677 Mellon
 • nomore on Forum: Γενική συζήτηση 12στην ρυθμιση που εκανα στην eurobank, με καλο κουρεμα, δεν μου εδιναν γραπτως την πρότασή τους, αλλά όταν πήγα στην τράπεζα, πριν την υπογράψω πήρα τηλέφωνο τον δικηγόρ…
 • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 121) αν ο δικηγόρος είναι νομιμοποιημένος από την τράπεζα που πήρες το δάνειο/κάρτα ή το τυχόν ''fund'' ή την εταιρεία διαχείρισης απαιτήσεων, ναι, αλλά να είναι γραπτή η…
 • begar on Forum: Γενική συζήτηση 12Λοιπόν. Παρακολουθώ τη συζήτηση που κάνετε για τις ρυθμίσεις οφειλών. Θα πω το εξής: Σε όλους, όσοι με πήραν τηλέφωνο και μου τα ζάλιζαν για ευνοϊκές ρυθμίσεις, απάντησ…
 • Ανώνυμος on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2103362548 Κύκλος
 • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλημέρα, Έχεις δίκιο, δεν είδα πως έκανες αίτημα. θα ήθελα αν λάβεις απάντηση από την τράπεζα να την κοινοποιήσεις. Αν κατάλαβα καλά μπορεί ο Χαρακτινιώτης να προτείνε…
Minilink

Στα 27,5 δισ. οι κεφαλαιακές ανάγκες των 4 συστημικών τραπεζών

Στα 27,5 δισ. ευρώ ανέρχονται οι κεφαλαιακές ανάγκες των τεσσάρων συστημικών τραπεζών (Εθνική, Alpha, Eurobank και Πειραιώς), σύμφωνα με την έκθεση ανακεφαλαιοποίησης της Τράπεζας της Ελλάδος η οποία δίνεται σήμερα στη δημοσιότητα.

Η έκθεση θα περιλαμβάνει ακόμη τα ευρήματα του διαγνωστικού ελέγχου, που πραγματοποίησε στις ελληνικές τράπεζες η Black Rock.

Με τη δημοσιοποίηση των κεφαλαιακών αναγκών των τεσσάρων τραπεζών αρχίζει η “αντίστροφη μέτρηση” για την αύξηση του μετοχικού τους κεφαλαίου, αλλά και την πώληση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Η Τράπεζα της Ελλάδος, στην έκθεση εκτιμά ότι οι κεφαλαιακές ανάγκες των συστημικών τραπεζών καλύπτονται από τους πόρους που έχουν προβλεφθεί για τον σκοπό αυτό, στο Μνημόνιο. Μάλιστα, επισημαίνεται ότι για τον ίδιο λόγο είχε δημιουργηθεί ένα “μαξιλάρι ασφαλείας” ύψους 5 δισ. ευρώ το οποίο, ωστόσο, μετά το πρόγραμμα επαναγοράς των ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου έχει περιοριστεί κατά 1,5 δισ. ευρώ.

Σε γενικές γραμμές οι κεφαλαιακές ανάγκες των τραπεζών που διαπιστώνει στην έκθεσή της, η Τράπεζα της Ελλάδος, δεν αποκλείνουν από εκείνες που δημοσιοποίησαν οι διοικήσεις των τραπεζών μαζί με τα αποτελέσματα εννεαμήνου.

Πηγή: ΕΘΝΟΣ


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

4 Σχόλια Στα 27,5 δισ. οι κεφαλαιακές ανάγκες των 4 συστημικών τραπεζών

 • Άρης

  “Αθώοι και οι «δολοφόνοι» του 4χρονου Παναγιώτη.”
  “Το Συμβούλιο Εφετών Αιγαίου με βούλευμά του απάλλαξε από τις κατηγορίες τέσσερα υψηλόβαθμα στελέχη της Εθνικής Τράπεζας στη Μυτιλήνη και έναν γιατρό, οι οποίοι είχαν παραπεμφθεί σε δίκη με την κατηγορία της θανατηφόρας εκθέσεως ανηλίκου και στην ουσία αποφάνθηκε πως για το θάνατο του παιδιού δεν φταίει κανείς.” (!!!)

  Η Εθνική τράπεζα είχε στερήσει πριν 7 χρόνια από τον μικρό Παναγιώτη που έπασχε από λευχαιμία τη δυνατότητα να ταξιδέψει στο εξωτερικό για να θεραπευτεί παρά το γεγονός ότι στον λογαριασμό που είχε ανοιχτεί τότε είχαν συνδράμει από το υστέρημά τους χιλιάδες πολίτες από τη Μυτιλήνη και όλη την Ελλάδα. Η Εθνική Τράπεζα αρνήθηκε να δώσει τα χρήματα στην οικογένεια “πατώντας” σε τυπικότητες ως προς τη μορφή του λογαριασμού. (!!!)

  Πηγή :
  http://tvxs.gr/news/ελλάδα/αθώοι-και-οι-«δολοφόνοι»-του-4χρονου-παναγιώτη

  “Ανακεφαλαιοποίηση ” λοιπόν 
  με 2000 +  “αυτοκτονημένους ” 
  και για μεζεδάκια
  μικρά παιδιά… 
  Οι “κεφαλαιακές ανάγκες ” τους …..

 • panos21

  Στους γιατρούς να τα δώσουν όσοι συνειδητά συνέβαλαν σε αυτές τις αποφάσεις και δεν έδωσαν τουλάχιστον την ευκαιρία σε ένα μικρό αγγελούδι να παλέψει για την ζωή του!!!

 • noname

  Μου προκαλούν αηδία. Θέλω να ξεράσω πάνω τους. Γ@μημένοι

 • Γ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

  ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: ΕΝΑ ΚΑΡΑ-ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΚΑΘΕ ΛΟΥΚΕΤΟ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΕ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΟΥ ΟΦΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΝΑ ΘΥΜΗΣΩ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ-ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΙΣΤΙΚΗΣ! ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Π-Ο-Τ-Ε-Σ! ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΟΥ ΓΟΝΟΥ ΤΩΝ ΚΑΡΑ-ΔΟΣΗΛΟΓΩΝ!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>