Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Στα 3,5 εκατ. οι οφειλέτες της εφορίας

Τα 3,5 εκατομμύρια άγγιξαν στο τέλος Φεβρουαρίου οι φορολογούμενοι που από τις αρχές του 2013 άφησαν απλήρωτη κάποια φορολογική υποχρέωση. Αυτό προκύπτει από τα αναλυτικά στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων για την πορεία των ρυθμίσεων τμηματικής εξόφλησης φορολογικών οφειλών.

Επίσης, προκύπτει ότι η αναμονή των φορολογούμενων για τη νέα μορφή της ρύθμισης των 100 δόσεων έκανε ζημιά καθώς πολλοί βγήκαν εκτός της ρύθμισης που είχαν ήδη ενταχθεί ενώ μειώθηκε και ο αριθμός των οφειλετών που προχωρούσαν στην ρύθμιση των οφειλών τους.

Ειδικότερα, από τα στοιχεία προκύπτουν στο τέλος Φεβρουαρίου τα εξής:

– 30.536 φορολογούμενοι δημιούργησαν νέες οφειλές το Φεβρουάριο και ο συνολικός αριθμός των φορολογούμενων που δημιούργησαν χρέος από τις αρχές του 2013 διαμορφώθηκε στους 3.455.444.
– 5.639 φορολογούμενοι που είχαν ήδη ρυθμίσει τις οφειλές τους με την πάγια ρύθμιση ή με τη ρύθμιση τελευταίας ευκαιρίας και βγήκαν εκτός ρύθμισης.

 


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>