Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

  • ANSI on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2177771470 2177771160 ΤΣΑΦΑΡΑΣ  
  • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιστολή εστειλαν. Και ήταν περιπου ενα χρονο. Εσένα στην Alpha εννοείς ότι έστειλες εγγραφο αιτημα σου και δεν σου απάντησαν ?
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα, πριν 14-15 χρόνια, παρά το καταναλωτικό δάνειο και το ότι είστε εγγυήτρια, θα παίρνατε αυθημερόν έγκριση για στεγαστικό σε όποια τράπεζα και αν πηγαίνατε. Σή…
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Και δεν το λέτε εξ'αρχής οτι δεν έχετε τίποτα στο όνομά σας? Και Διαταγή Πληρωμής να βγάλουν δεν μπορούν να σας κάνουν απολύτως τίποτα.
  • DIMITRIS 75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Νίκο καλησπέρα, Σχετικά με την καταγγελία στον Δικηγορικό Σύλλογο και εμένα μου είπανε από τον Συνήγορο του καταναλωτή πως κοστίζει 80 ευρώ. Λειτουργεί καθαρά αποτρεπτι…
  • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιτέλους και κάποια τράπεζα προτείνει κούρεμα. Προφανώς το ποσό είναι μεγάλο και ίσως είχες χρόνια να τους βάλεις λεφτά...σωστά ? Είπες πως στείλανε επιστολή ή σε πήρα…
Minilink

Στα 3,5 εκατ. οι οφειλέτες της εφορίας

Τα 3,5 εκατομμύρια άγγιξαν στο τέλος Φεβρουαρίου οι φορολογούμενοι που από τις αρχές του 2013 άφησαν απλήρωτη κάποια φορολογική υποχρέωση. Αυτό προκύπτει από τα αναλυτικά στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων για την πορεία των ρυθμίσεων τμηματικής εξόφλησης φορολογικών οφειλών.

Επίσης, προκύπτει ότι η αναμονή των φορολογούμενων για τη νέα μορφή της ρύθμισης των 100 δόσεων έκανε ζημιά καθώς πολλοί βγήκαν εκτός της ρύθμισης που είχαν ήδη ενταχθεί ενώ μειώθηκε και ο αριθμός των οφειλετών που προχωρούσαν στην ρύθμιση των οφειλών τους.

Ειδικότερα, από τα στοιχεία προκύπτουν στο τέλος Φεβρουαρίου τα εξής:

– 30.536 φορολογούμενοι δημιούργησαν νέες οφειλές το Φεβρουάριο και ο συνολικός αριθμός των φορολογούμενων που δημιούργησαν χρέος από τις αρχές του 2013 διαμορφώθηκε στους 3.455.444.
– 5.639 φορολογούμενοι που είχαν ήδη ρυθμίσει τις οφειλές τους με την πάγια ρύθμιση ή με τη ρύθμιση τελευταίας ευκαιρίας και βγήκαν εκτός ρύθμισης.

 


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>