Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Στον αέρα το κούρεμα! Μέτωπο έκπληξη μετά τις τελευταίες εξελίξεις…

Τινάζεται στον αέρα το «κούρεμα» των ομολόγων!
26/11/2011 – 21:16

«Φρένο» στο περιβόητο «κούρεμα» των ελληνικών ομολόγων φαίνεται πως βάζουν οι χώρες του Νότου της Ευρωζώνης, καθώς είδαν τα τελευταία 24ωρα να δέχονται ισχυρά πλήγματα στις διεθνείς αγορές. Πρωτεργάτες στο κίνημα για τη μη συμμετοχή των ιδιωτών στο «κούρεμα» φέρονται να είναι η Γαλλία, η Ιταλία και η Ισπανία, χώρες οι οποίες είδαν τα spreads δανεισμού τους να εκτοξεύονται στα… ύψη, λίγες μόλις εβδομάδες μετά τη συμφωνία για το PSI και το «κούρεμα» των ελληνικών ομολόγων.

«Η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία και όλη η περιφέρεια τάσσονται υπέρ της απόσυρσης των μέτρων για συμμετοχή των ιδιωτών», ανέφερε Ευρωπαίος αξιωματούχος στο διεθνές πρακτορείο Reuters.

Έναν μόλις μήνα μετά τη συμφωνία για το «κούρεμα», οι περισσότερες χώρες-μέλη της Ευρωζώνης ζητούν πλέον να ακυρωθεί το συγκεκριμένο σκέλος της συμφωνίας, μία κίνηση που να προχωρήσει κινδυνεύει να τινάξει στον αέρα όλες τις διαπραγματεύσεις της Ελλάδας με τους πιστωτές!

olympia.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>