Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

 • nomore on Forum: Γενική συζήτηση 12καλημέρα, είχα διαβάσει για κουρέματα που άρχισαν οι τράπεζες, μου ήρθε επιστολή από alpha για εφάπαξ καταβολή περίπου 5300€ για κάρτα και δάνειο, συνολικά το χρέος είν…
 • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλημέρα Quest , εγώ είχα κάνει 2 γραπτά αιτήματα προς την Alpha Bank με την φυσική παρουσία μου σε κατάστημα και προσκομίζοντας όσα χαρτιά μου ζητήθηκαν Ε1, Ε9, ταυτότ…
 • ANSI on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2177771470 2177771160 ΤΣΑΦΑΡΑΣ  
 • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιστολή εστειλαν. Και ήταν περιπου ενα χρονο. Εσένα στην Alpha εννοείς ότι έστειλες εγγραφο αιτημα σου και δεν σου απάντησαν ?
 • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα, πριν 14-15 χρόνια, παρά το καταναλωτικό δάνειο και το ότι είστε εγγυήτρια, θα παίρνατε αυθημερόν έγκριση για στεγαστικό σε όποια τράπεζα και αν πηγαίνατε. Σή…
 • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Και δεν το λέτε εξ'αρχής οτι δεν έχετε τίποτα στο όνομά σας? Και Διαταγή Πληρωμής να βγάλουν δεν μπορούν να σας κάνουν απολύτως τίποτα.
Minilink

Στον «πάγο» οι «πλούσιοι» της ΕΕ

Οι διαμαρτυρίες της Γερμανίας, της Βρετανίας, της Αυστρίας και της Ολλανδίας, που υποστηρίζουν ότι υπάρχει κύμα «εσωτερικών μεταναστών» προερχομένων από άλλες χώρες-μέλη της ΕΕ, που επιδίδονται σε «τουρισμό κοινωνικών επιδομάτων», εγκαθιστάμενοι στις χώρες αυτές και επωφελούμενοι του γενναιόδωρου συστήματος κοινωνικής πρόνοιας των χωρών αυτών, δεν βρίσκουν ανταπόκριση στις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με την Επίτροπο Εσωτερικών Υποθέσεων Σεσίλια Μάλμστρομ, οι «διαμαρτυρόμενοι» δεν είναι σε θέση να προσκομίσουν επαρκή στατιστικά στοιχεία για να αποδείξουν τους ισχυρισμούς τους, προσθέτοντας με αρκετή δόση ειρωνείας πως «η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι ένας πολύ πληκτικός και γραφειοκρατικός νομικός θεσμός και δεν μπορούμε να ενεργήσουμε παρά μόνο εάν έχουμε επαρκή στοιχεία”.

Μετά τη λήξη της συνόδου των υπουργών Εσωτερικών των 27 στο Λουξεμβούργο, η κ. Μάλμστρομ δήλωσε πως η Κομισιόν χρειάζεται «περισσότερες πληροφορίες, περισσότερα στατιστικά στοιχεία, περισσότερα γεγονότα».

Από την πλευρά της, η υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας Γιοχάνα Μικλ-Λάιτνερ είπε ότι μολονότι οι χώρες δεν διαθέτουν στατιστικά στοιχεία που να στοιχειοθετούν τον ισχυρισμό τους, αρκεί κανείς να πάει στο Λονδίνο ή σε γερμανικές πόλεις όπως το Ντίσελντορφ και το Ντούισμπουργκ για να αντιληφθεί το πρόβλημα.

Επικαλέστηκε μάλιστα τον δήμαρχο του Ντούισμπουργκ Σέρεν Λινκ, ο οποίος δήλωσε πρόσφατα ότι σε ορισμένες συνοικίες της πόλης των 500.000 κατοίκων έχουν εγκατασταθεί περίπου 7.000 μετανάστες από τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία.

«Κατά την άποψή μου είναι πολύ σημαντικό να μην περιοριστούμε σε μια συζήτηση που θα τρέφεται από προκαταλήψεις και θα τρέφει την ξενοφοβία. Είναι πολύ σημαντικό τα κράτη-μέλη της ΕΕ να αντιληφθούν ότι ωφελούνται οικονομικά από το δικαίωμα της ελεύθερης κυκλοφορίας. Είναι σημαντικό να μην γίνονται ισχυρισμοί που δεν μπορούν να επαληθευτούν», αντέτεινε ο υπουργός Εσωτερικών της Ιρλανδίας Άλαν Σάτερ.

Ο Ισπανός ομόλογός του Χόρχε Φερνάντεθ Ντίαθ προειδοποίησε ότι δεν πρέπει να περιοριστεί το δικαίωμα στην ελεύθερη μετακίνηση εντός της ΕΕ.

«Πιστεύουμε στη συνθήκη του Σένγκεν, πιστεύουμε ότι πάνω απ’ όλα η ελεύθερη μετακίνηση είναι κάτι χαραγμένο στο DNA, στον γενετικό κώδικα” των Ευρωπαίων», διακήρυξε.

www.elzoni.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to Στον «πάγο» οι «πλούσιοι» της ΕΕ

 • begar

  Σε λίγο καιρό, οι βόρειοι θα καταλάβουν την μαλακία που έκαναν με τους νότιους.

  Θα πλημμυρίσει ο βορράς από Έλληνες, Ιταλούς, Ισπανούς και Πορτογάλους, που από τη μια θα τους φάνε τις θέσεις εργασίας, δεχόμενοι να εργαστούν με χαμηλότερα μεροκάματα, από την άλλη θα τους ρημάξουν τα ταμεία κοινωνικής ασφάλισης.

  Γιατί αν πάω εγώ στη Γερμανία, ως εργαζόμενος και ασφαλισμένος στο γερμανικό ΙΚΑ, και το 2ο μήνα πάω για χειρουργείο που στοιχίζει πολλά, δεν μπορεί να μου το αρνηθεί, λέγοντας ότι έχω μόνο ένα μήνα ασφαλισμένος. Ομοίως, το επίδομα παιδιών, που μου έκοψε στην Ελλάδα, θα το εισπράξω από τον γερμανικό προϋπολογισμό.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>