Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Στοπ σε 100.000 συντάξεις

Στοπ στην καταβολή 100.000 συντάξεων βάζει το υπουργείο Εργασίας, καθώς η διασταύρωση των στοιχείων που πραγματοποιήθηκε έδειξε ότι οι δικαιούχοι δεν πληρούσαν τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Οι συνταξιούχοι κλήθηκαν να συμπληρώσουν ή να διορθώσουν λάθη που εντοπίστηκαν στο ΑΜΚΑ και στο ΑΦΜ μέχρι τις 9 Μαΐου, όμως όσοι δεν παρουσιάστηκαν στα Ταμεία  δεν θα λάβουν τη σύνταξή τους γι αυτό το μήνα.  

Οι συνταξιούχοι θα πρέπει να πάνε οι ίδιοι στα Ταμεία τους και να εισπράξουν από εκεί τις συντάξεις τους και μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου θα πρέπει να έχουν διορθώσει τυχόν λάθη που υπάρχουν στις συντάξεις τους.

Εφόσον λοιπόν διορθώσουν τα λάθη αυτά θα μπορέσουν να ξαναπληρωθούν από τον επόμενο μήνα.

Παράλληλα, θα μειωθούν περαιτέρω οι συντάξεις  περίπου 25.000 διπλοσυνταξιούχων αφού για πρώτη φορά έγινε η διασταύρωση των στοιχείων.

Πρόκειται για  γιατρούς, μηχανικούς και δικηγόρους,  οι οποίοι παίρνουν σύνταξη από το Ταμείο τους και μια δεύτερη από το Δημόσιο ή από το ΙΚΑ.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>