Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Στο «κόκκινο» και ασφαλιστικές εταιρίες υπεράνω… υποψίας

Συνεχίζουν να είναι στο «κόκκινο» τουλάχιστον 12 ασφαλιστικές εταιρίες του κλάδου ασφάλισης Αστικής Ευθύνης Αυτοκινήτων, οι οποίες εμφανίζουν σοβαρότατα προβλήµατα υπο-αποθεµατοποίησης.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα στη «Ναυτεμπορική» και πληροφορίες που επικαλείται, οι εταιρίες αυτές έχουν κληθεί να προχωρήσουν σε κεφαλαιακές ενισχύσεις , αλλά χωρίς να έχουν καλύψει τα απαιτούμενα κεφάλαια για την ασφαλιστική τους φερεγγυότητα.

Μάλιστα το δημοσίευμα επισημαίνει ότι μεταξύ αυτών των εταιρειών αρκετές ελέγχουν πολυπληθείς στόλους οχημάτων, «ενώ κάποιες μέχρι και σήμερα ήταν υπεράνω υποψίας για το ενδεχόμενο να εμφανίζουν συμπτώματα υπο-αποθεματοποίησης».

Επιπλέον το δημοσίευμα επισημαίνει ότι, «την περασμένη εβδομάδα στην ασφαλιστική αγορά διέρρευσαν οι πρώτες φήμες περί του ενδεχομένου να υπάρξουν νέες ανακλήσεις αδειών λειτουργίας ασφαλιστικών εταιρειών, με την Τράπεζα της Ελλάδος να έχει θέσει σφιχτές προθεσμίες σε τρεις εταιρείες προκειμένου να καλύψουν τα ανοίγματα στα αποθέματά τους.»

ksipnistere.blogspot.com


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>