Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Συνέλαβαν άλλους 2 υπαλλήλους του υπ.Ανάπτυξης γιατί ζητούσαν τουλάχιστον 80.000€ μίζα!

– Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, αστυνομικοί έχουν αποκλείσει έναν ολόκληρο όροφο στο υπουργείο και ελέγχουν φακέλους
– Οι συλληφθέντες είχαν ξηλωθεί από την υπηρεσία αλλά συνέχιζαν τους εκβιασμούς
– Ο επιχειρηματίας εμπιστεύθηκε το σύστημα και έκανε την καταγγελία
– ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

‘Αλλος ένας επιχειρηματίας κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα εκβιασμού από υπαλλήλους του υπουργείου Ανάπτυξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit, εδώ και λίγη ώρα αστυνομικοί έχουν αποκλείσει τον δεύτερο όροφο των γραφείων του υπουργείου Ανάπτυξης, ερευνώντας εξονυχιστικά φακέλους που αφορούν την υπόθεση.

Ήδη υπάρχουν 2 συλλήψεις και σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit, οι υπάλληλοι είχαν ζητήσει ποσό 80.000 ευρώ από τον επιχειρηματία προκειμένου να δώσουν το πράσινο φως για να πάρει επιδότηση.

Όμως, μετά και τις προηγούμενες αποκαλύψεις ο επιχειρηματίας εμπιστεύθηκε ως φαίνεται το σύστημα και έκανε την καταγγελία.

Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι οι συγκεκριμένοι 2 υπαλληλοι είχαν ξηλωθεί πριν από λίγο καιρό από την υπουργό Ανάπτυξης, Αννα Διαμαντοπούλου, αφού είχε καταργηθεί όλη η υπηρεσία, όμως εξακολουθούσαν να πλευρίζουν επιχειρηματίες και επικαλούμενοι γνωριμίες και προσβάσεις στο υπουργείο ζητούσαν μίζες!

www.newsit.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Συνέλαβαν άλλους 2 υπαλλήλους του υπ.Ανάπτυξης γιατί ζητούσαν τουλάχιστον 80.000€ μίζα!

  • rogue

    Καλέ που; Εκεί που είναι Η καμικάζι της πολιτικής; Εκεί που πήγε αυτή και έφυγε η ανάπτυξη; Στους Αδιόρθωτους; Ουπς Αδιάβροχους! Ξαναούπς Αδιάκοπους! Φτου δε μου βγαίνει!!!!!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>