Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

 • ANSI on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2177771470 2177771160 ΤΣΑΦΑΡΑΣ  
 • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιστολή εστειλαν. Και ήταν περιπου ενα χρονο. Εσένα στην Alpha εννοείς ότι έστειλες εγγραφο αιτημα σου και δεν σου απάντησαν ?
 • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα, πριν 14-15 χρόνια, παρά το καταναλωτικό δάνειο και το ότι είστε εγγυήτρια, θα παίρνατε αυθημερόν έγκριση για στεγαστικό σε όποια τράπεζα και αν πηγαίνατε. Σή…
 • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Και δεν το λέτε εξ'αρχής οτι δεν έχετε τίποτα στο όνομά σας? Και Διαταγή Πληρωμής να βγάλουν δεν μπορούν να σας κάνουν απολύτως τίποτα.
 • DIMITRIS 75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Νίκο καλησπέρα, Σχετικά με την καταγγελία στον Δικηγορικό Σύλλογο και εμένα μου είπανε από τον Συνήγορο του καταναλωτή πως κοστίζει 80 ευρώ. Λειτουργεί καθαρά αποτρεπτι…
 • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιτέλους και κάποια τράπεζα προτείνει κούρεμα. Προφανώς το ποσό είναι μεγάλο και ίσως είχες χρόνια να τους βάλεις λεφτά...σωστά ? Είπες πως στείλανε επιστολή ή σε πήρα…
Minilink

Συμμετοχή στις συζητήσεις

Στο blog daneiakartes.info δεν γίνονται εγγραφές μελών.

Αυτό σημαίνει ότι οι επισκέπτες δεν καλούνται να μας δώσουν προσωπικά ή άλλα στοιχεία. Με λίγα λόγια ΔΕΝ τηρούμε στοιχεία επισκεπτών.

Για συμμετοχή στις συζητήσεις, θα πρέπει να κάνετε τα παρακάτω:

Μεταβείτε στην περιοχή των σχολίων.

 1. Κάντε κλικ στο πλαίσιο σχολιασμού, όπου αναγράφεται η φράση «Start the discussion» και γράψτε το σχόλιο σας.
 2. Επιλέξετε κάποιο εικονίδιο, ώστε να συνδεθείτε ως χρήστης της αντίστοιχης εφαρμογής (Disqus, Facebook, Twitter, Google). Το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί, χρησιμοποιώντας την ταυτότητα της εφαρμογής που επιλέξατε. Μεταβείτε στο βήμα 6.
 3. Αν δεν θέλετε να συνδεθείτε μέσω κάποιας εφαρμογής, μπορείτε να τσεκάρετε την επιλογή «I’d rather post as a guest». 
 4. Συμπληρώστε κάποιο ψευδώνυμο.
 5. Συμπληρώστε το email, στο οποίο θέλετε να λάβετε ειδοποίηση, όταν κάποιος απαντήσει στο σχόλιό σας.
 6. Κλικ για δημοσίευση

Να σημειωθεί πως αν θέλετε να έχετε αποκλειστικό ψευδώνυμο, που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άλλον, θα πρέπει να συνδεθείτε υποχρεωτικά μέσω κάποιας εφαρμογής (Disqus, Facebook, Twitter, Google).

Ψευδώνυμο που θα χρησιμοποιηθεί ως guest, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από οποιονδήποτε άλλον.

Κανένα από τα στοιχεία που θα δώσετε, ανεξάρτητα από τον τρόπο σχολιασμού (εφαρμογή ή guest) δεν αποθηκεύεται στον server μας. Τα στοιχεία αυτά αποθηκεύονται στους server του Disqus, που παρέχει την πλατφόρμα σχολιασμού.

Επίσης, πάνω δεξιά, στην περιοχή σχολιασμού, υπάρχει η ταξινόμηση των σχολίων (πρώτα τα παλαιότερα ή πρώτα τα νεότερα).


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

.