Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Συμφωνία ΟΤΟΕ τραπεζών με μειώσεις μισθών

Η ΟΤΟΕ και οι διοικήσεις των τραπεζών μετά από συζητήσεις για τη σύναψη νέας κλαδικής σύμβασης εργασίας με ισχύ από τις 14 Μαίου (ημερομηνία κατά την οποία έληγε η τρίμηνη μετενέργεια) έως τις 31/12/2015, κατέληξαν σε συμφωνία που προβλέπει μείωση κατά 9,5% στις αποδοχές των τραπεζοϋπαλλήλων (6% στους βασικούς μισθούς και 3,5% από την αναστολή της καταβολής του επιδόματος ισολογισμού που δικαιούνται όλοι ανεξαιρέτως). Ταυτόχρονα διατηρούνται όλα τα επιδόματα, συμπεριλαμβανομένου και του επιδόματος γάμου.

Η σύμβαση που θα υπογραφεί την ερχόμενη Τρίτη προβλέπει, ακόμη, ρήτρα για την προστασία των θέσεων εργασίας καθώς και τη διευθέτηση του ωραρίου εργασίας μέσω βραδιών για τη λειτουργία των κεντρικών υπηρεσιών των τραπεζών έως τις 7 μ.μ.

Με τη μείωση του 6% ο εισαγωγικός μισθός χωρίς επιδόματα διαμορφώνεται στα 940 ευρώ από 1.000 ευρώ για το κύριο προσωπικό. Για συμφωνία ιστορικής σημασίας κάνει λόγο η ΟΤΟΕ.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>