Συναγερμός στη ΔΕΘ για την επίσκεψη του πρωθυπουργού

Πάνω από 10.000 αστυνομικοί θα μετακινηθούν στη Θεσσαλονίκη για να αποτρέψουν εκδηλώσεις διαμαρτυρίας

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ έχει σημάνει στην Αστυνομία και τις συναρμόδιες αρχές εν όψει της επίσκεψης του πρωθυπουργού το προσεχές Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη για τη Διεθνή Έκθεση. Κι αυτό διότι, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά της κυβερνητικής πολιτικής θα ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο.

Στο Μέγαρο Μαξίμου επικρατεί έντονος προβληματισμός και ανησυχία για το ενδεχόμενο οι αντιδράσεις να πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις και να προκληθούν έκτροπα. Υπό το κράτος της ανησυχίας, στο πρωθυπουργικό γραφείο εξετάσθηκε το ενδεχόμενο να μην πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη επίσκεψη του κ. Παπανδρέου ή να αλλάξει ο σχεδιασμός. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα δεν έχει ανακοινωθεί και γνωστοποιηθεί το ακριβές πρόγραμμά του το διήμερο 10-11 Σεπτεμβρίου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα μέτρα που θα ληφθούν θα είναι δρακόντεια, πρωτοφανή στα χρονικά των τελευταίων δεκαετιών και θα χρησιμοποιηθούν περισσότεροι από 10.000 αστυνομικοί που θα μετακινηθούν στη Θεσσαλονίκη από την Αττική, αλλά και ολόκληρη τη Μακεδονία και τη Θράκη. Στη συμπρωτεύουσα αναμένεται να συρρεύσουν δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές και οι συνδικαλιστές εκτιμούν ότι θα είναι η μεγαλύτερη συγκέντρωση των τελευταίων δεκαετιών. Πλην της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, συλλαλητήρια προγραμματίζουν ακόμη το ΠΑΜΕ, αλλά κι επιμέρους κλάδοι όπως οι ιδιοκτήτες ταξί και οι εργαζόμενοι σε οργανισμούς και κρατικούς φορείς που πλήττονται από την πολιτική της κυβέρνησης.

www.paron.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.