Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Συνεχίζεται το αλαλούμ με τις τράπεζες: ”Ρούφηξαν” αυτόματα δόσεις πυροδανείων…

Μια δυσάρεστη έκπληξη επιφύλαξαν οι τράπεζες σε πολλούς πυρόπληκτους δανειολήπτες, καθώς τα ηλεκτρονικά συστήματα πήραν αυτόματα τα χρήματα από τους καταθετικούς λογαριασμούς και πλήρωσαν τη δόση του Ιουλίου στα πυροδάνεια. Για να μην πάρουν χρήματα από τους λογαριασμούς τα συστήματα των τραπεζών, θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της παροχής παράτασης δόσεων.

Χθες δεκάδες δανειολήπτες πυρόπληκτων αντιλήφθηκαν έκπληκτοι ότι οι καταθετικοί λογαριασμοί τους ήταν μικρότεροι ή… άδειοι. Κάποιοι μάλιστα έτρεχαν και δεν έφταναν καθώς είχαν προγραμματίσει να πληρώσουν επιταγές ή άλλες υποχρεώσεις και δεν είχαν χρήματα, επειδή το σύστημα “εξόφλησε” αυτόματα τη δόση του δανείου. Οι περισσότεροι πάντως δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα τι έχει συμβεί, επειδή δεν έχουν ελέγξει τους λογαριασμούς τους.

Το ζητούμενο πλέον για όλους είναι αν υπάρχει δυνατότητα αντιλογισμού, ώστε να επιστρέψουν τα χρήματα στις καταθέσεις των πελατών εφόσον αυτοί πάρουν παράταση για την αποπληρωμή της δόσης του Ιουλίου.
Σε κάθε περίπτωση, η καθυστέρηση έκδοσης των σχετικών κυβερνητικών αποφάσεων προκαλεί προβλήματα και αναστάτωση στην ήδη βαριά τραυματισμένη τοπική οικονομία.
Θ.Λ.
www.eleftheriaonline.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

2 Σχόλια Συνεχίζεται το αλαλούμ με τις τράπεζες: ”Ρούφηξαν” αυτόματα δόσεις πυροδανείων…

  • ΠΕΤΡΟΣ

    ΦΩΤΙΑ & ΤΣΕΚΟΥΡΙ.
     

  • Xaris

    ΓΟΣ κλεφτοΣΙΤΙ….
    Εδάφιο 3.05 (ΟΣΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ!) – Νομιμοποιεί την υφαρπαγή από την τράπεζα καταθετικών υπολοίπων για τυχόν υφιστάμενες οφειλές σε αυτή……….

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>