Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Συνεχίζουν οι δικαστές

Μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012, παρατάθηκαν οι κινητοποιήσεις των δικαστών του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Ειδικότερα, συγκλήθηκε σήμερα η Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών του Ελεγκτικού Συνεδρίου προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.

Η πλειονότητα των δικαστών του Ανώτατου Δημοσιονομικού Δικαστηρίου τάχθηκε σήμερα υπέρ της παράτασης των κινητοποιήσεών τους.

Κατόπιν αυτού, κατά πλειοψηφία αποφασίστηκε η παράταση των κινητοποιήσεων, μέχρι 12 Δεκεμβρίου 2012, οπότε θα συνέλθει και πάλι η Γενική Συνέλευση για να εκτιμήσει την κατάσταση και να λάβει αποφάσεις στο επίμαχο ζήτημα της πορείας των κινητοποιήσεών τους.

Παράλληλα, το ερχόμενο Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2012, τα μέλη της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων θα πραγματοποιήσουν έκτακτη Γενική Συνέλευση στο αμφιθέατρο του Εφετείου Αθηνών, στις 9.30 π.μ.

Την επόμενη μέρα, Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2012, στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών (Ακαδημίας 60), θα πραγματοποιηθεί η 28η ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος (ΕΕΕ).

Όπως αναφέρει η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος σε ανακοίνωσή της, κατά τις εργασίες της συνέλευσης «αναμένεται να συζητηθούν σύγχρονα και επίκαιρα ζητήματα σχετικά με τη Δικαιοσύνη και την απονομή της, μεταξύ των οποίων η προοπτική βελτίωσης της ταχύτητας και της ποιότητας του έργου των δικαστικών λειτουργών, αλλά και η ανάγκη βελτίωσης των συνθηκών, υπό τις οποίες καλούνται να ανταποκριθούν στο έργο τους, όπως προσήκει σε εκπροσώπους μιας από τις τρεις λειτουργίες της Πολιτείας».

Και προσθέτει η ΕΕΕ: «Τα θέματα αυτά αποκτούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε μια γενικότερη συγκυρία, που επιβάλλει την περίσκεψη και την επαναπροσέγγιση –και από πλευράς των δικαστικών λειτουργών– καταστάσεων που ευρίσκονται υπό αναθεώρηση».

Τέλος, να σημειωθεί ότι οι δικαστικές Ενώσεις έχουν ζητήσει συνάντηση τόσο με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, όσο και με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Αντώνη Ρουπακιώτη.

www.enikos.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>