Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

 • ANSI on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2177771470 2177771160 ΤΣΑΦΑΡΑΣ  
 • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιστολή εστειλαν. Και ήταν περιπου ενα χρονο. Εσένα στην Alpha εννοείς ότι έστειλες εγγραφο αιτημα σου και δεν σου απάντησαν ?
 • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα, πριν 14-15 χρόνια, παρά το καταναλωτικό δάνειο και το ότι είστε εγγυήτρια, θα παίρνατε αυθημερόν έγκριση για στεγαστικό σε όποια τράπεζα και αν πηγαίνατε. Σή…
 • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Και δεν το λέτε εξ'αρχής οτι δεν έχετε τίποτα στο όνομά σας? Και Διαταγή Πληρωμής να βγάλουν δεν μπορούν να σας κάνουν απολύτως τίποτα.
 • DIMITRIS 75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Νίκο καλησπέρα, Σχετικά με την καταγγελία στον Δικηγορικό Σύλλογο και εμένα μου είπανε από τον Συνήγορο του καταναλωτή πως κοστίζει 80 ευρώ. Λειτουργεί καθαρά αποτρεπτι…
 • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιτέλους και κάποια τράπεζα προτείνει κούρεμα. Προφανώς το ποσό είναι μεγάλο και ίσως είχες χρόνια να τους βάλεις λεφτά...σωστά ? Είπες πως στείλανε επιστολή ή σε πήρα…
Minilink

Συνιδιοκτήτες με την Εφορία όσοι παίρνουν εισόδημα από ενοίκια

Μετά το αρχικό σοκ που προκαλεί το νέο φορολογικό οι ιδιοκτήτες ακινήτων που τα νοικιάζουν θα κληθούν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πληρώσουν την Εφορία.

Με τις αλλαγές που έρχονται στη φορολόγηση των εισοδημάτων από ενοίκια θα είναι σαν συνιδιοκτήτες με την Εφορία.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

7 Σχόλια Συνιδιοκτήτες με την Εφορία όσοι παίρνουν εισόδημα από ενοίκια

 • K69

  ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑ…?

  • begar

   Η πρώτη στήλη δείχνει το συνολικό ενοίκιο που εισπράττει κάποιος από ακίνητα.
   Η δεύτερη στήλη δείχνει τι φόρο πλήρωνε μέχρι τώρα για το ενοίκιο της πρώτης στήλης.
   Η τρίτη στήλη δείχνει πόσο παραπάνω φόρο θα πληρώσει από του χρόνου, για το ίδιο ενοίκιο που εισπράττει.

   Π.χ. Αν είχες ένα ακίνητο με μηνιαίο ενοίκιο 500 ευρώ, έπαιρνες 500Χ12=6000 το χρόνο, Από αυτά η εφορία ζητούσε τα 900. Από του χρόνου θα σου ζητάει 900+240=1140.

   • K69

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ , ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ 🙁 ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙΣ ΕΝΟΙΚΙΑ ΠΛΕΟΝ , ΕΚΤΟΣ Κ ΑΝ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΤΑ ΜΙΣΑ…..

    • begar

     Γι αυτό και λέμε ότι πλέον δεν αξίζει να αγοράσεις ακίνητο με σκοπό να το ενοικιάσεις.
     Πέρα από την εφορία, κινδυνεύεις με τυχόν ζημιές που θα σου κάνει ένας απρόσεκτος ενοικιαστής, αλλά και από τυχόν φέσια που θα σου αφήσει.
     Αν τώρα συμπεριλάβεις τον ΕΝΦΙΑ, το γεγονός ότι σου ανεβάζει το τεκμήριο διαβίωσης και την πιθανή περαιτέρω μείωση των πραγματικών αξιών των ακινήτων που θα έρθει, μάλλον η αγορά ακινήτου είναι μια κάκιστη επένδυση.
     Αυτό είναι που με κάνει να αναρωτιέμαι, τώρα που έρχονται «χιλιάδες πλειστηριασμοί ακινήτων», που στα κομμάτια θα βρεθούν οι «χιλιάδες αγοραστές».

     • K69

      ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ , ΝΟΙΚΙΑΖΩ ΔΥΟ ΣΠΙΤΙΑ , Ο ΕΝΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ , Ο ΑΛΛΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 15 000 (ΑΜΕΛΕΙΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ) , ΠΗΓΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΦΕΤΟΣ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΑΡΤΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΚΛΠ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΤΟΥ 2015 , (ΥΓ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ Κ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ Τ Ι Π Ο Τ Α , ΠΩΣ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>