Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Συνταξιούχος αυτοκτόνησε στο δασάκι του Αγίου Φιλίππου στη Νίκαια

Ένας 63χρονος συνταξιούχος βρέθηκε λίγο μετά τις 7:00 απαγχονισμένος στο δασάκι του Αγίου Φιλίππου στη Νίκαια. Εντοπίστηκε από κατοίκους της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνταξιούχος δεν είχε επάνω του ταυτότητα ή άλλο έγγραφο που να πιστοποιεί τα στοιχεία του. Το Βήμα αναφέρει ότι το μόνο που είχε πάνω του ήταν ένα σημείωμα, που έφερε την υπογραφή «Αλέξανδρος» στο οποίο εξηγούσε ότι οικονομικοί λόγοι τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to Συνταξιούχος αυτοκτόνησε στο δασάκι του Αγίου Φιλίππου στη Νίκαια

  • Άρης

    Aφιερωμένη στον πουσταρά τοκογλύφο και το συνάφι του (“αγοράζω χρυσό” , εισπρακτικές εταιρίες, τράπεζες και  υπηρέτες  του υπάρχοντος “οικονομικού μοντέλου)διευθυντή τράπεζας του Αγρινίου , σε αυτόν που αναφέρθηκαν τα παιδιά χθες και σήμερα. Αφιερωμένη και αυτή η “αυτοκτονία” (ηθική αυτουργία με επιείκεια) και οι άλλες χιλιάδες πρίν και αυτές που θα ακολουθήσουν αν δεν τους σταματήσουμε. Φάτε σάρκα ύαινες , πιείτε αίμα πουστο-δράκουλες ! Φάτε όρνια , φάτε κατσαρίδες . Φάτε τους ανέργους , φάτε τους γέρους συνταξιούχους , φάτε τα παιδιά , φάτε τις γυναίκες  ! 

    (Δεκτή και η απόκρυψη του σχολίου , άμα θέλεις να το κάνεις Begar. Θυμώνω πολύ με κάτι τέτοια , σορρυ. )
    🙂

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>