Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Συνταξιούχος στην Αμαλιάδα χάνει το σπίτι του για 1.753€

Το σπίτι του χάνει ένα συνταξιούχος στην Αμαλιάδα για 1.753€

Γι’ αυτό μάλιστα το «δυσθεώρητο» ποσό της οφειλής, που μαζί με το πρόστιμο φτάνει στα 2.095 ευρώ, η εφορία διέταξε την κατάσχεση ενός ακινήτου με αντικειμενική αξία 80.000! Ενός ακινήτου δηλαδή που η εμπορική του αξία, πριν την οικονομική κρίση, θα ξεπερνούσε τις 150.000 ευρώ!
Σύμφωνα με την παραγγελία της αναγκαστικής κατάσχεσης που συνέταξε η Δ.Ο.Υ. Αμαλιάδας, ο συνταξιούχος οφείλει 73,49 ευρώ από τον φόρο εισοδήματος του 2007, 403,13 ευρώ από το φόρο εισοδήματος του 2008, 74,02 ευρώ από το ΕΤΑΚ του 2008, 403,61 ευρώ από εισφορές και φόρο επιτηδεύματος του 2011, 44,02 ευρώ από το ΕΤΑΚ του 2009 και 756,12 ευρώ από φόρο εισοδήματος του 2012! Το συνολικό ποσό της οφειλής ανέρχεται στα 1,754,39 ευρώ που μαζί με τις προσαυξήσεις, τους τόκους κ.α. φτάνει στα 2.095,36 ευρώ.
Για την εξόφληση του παραπάνω ποσού η εφορία βάζει στην άλλη άκρη της «ζυγαριάς» ένα ακίνητο αντικειμενικής αξίας 80.000 ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες στο κέντρο της Αμαλιάδας και συγκεκριμένα, μια μονοκατοικία 87,51 τετραγωνικών μέτρων που περιβάλλεται από οικόπεδο 494 τετραγωνικών μέτρων!

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to Συνταξιούχος στην Αμαλιάδα χάνει το σπίτι του για 1.753€

 • PA

  Οι δωσιλογοι 9000 εφοριακοι με προεξαρχοντες τους αρχιδωσιλογους διευθυντες ΔΟΥ που εχουν υπογραψει συμβολαια να πιασουν στοχους με τα αφεντικα τους στην κυβερνηση της ντροπης … αντι να ειναι στους δρομους διαμαρτυρομενοι για την ανομια και να αρνουνται να συμμετεχουν στην εξαθλιωση του ελληνικου λαου συνεχιζουν να εκτελουν εντολες.
   
  – Πρωτον, ολα αυτα ειναι μαχητα στα δικαστηρια μονο με την “αρχη της αναλογικοτητος”.
  – Δευτερον, υπαρχουν πρωτοδικες αποφασεις αλλα και αποφασεις Εφετειων που δικαιωνουν τον φορολογουμενο με την αρχη της αναλογικοτητος σε παρομοιες περιπτωσεις αλλα οι διευθυντες ΔΟΥ δεν συμμορφωνονται με αυτες οπως οριζει ο νομος συνεχιζοντας να ενοχλουν τους πολιτες με καθε μεσο.
  – Τριτον, οι 6000 δικαστικοι συνενοχοι στο εγκλημα διοτι εκδιδουν εντελως αστενοχωρητα παραγγελιες αναγκαστικης εκτελεσης για μικρα ποσα σε φορολογουμενους … ενω υπαρχουν οπως ειπαμε δικαστικες αποφασεις που απαγορευουν κατι τετοιο λογω της αρχης αναλογικοτητος και θα επρεπε να συμμορφωθουν μ’ αυτες οπως οριζει ο νομος.
   
  Εγινε κυριες και κυριοι εφοριακοι και δικαστικοι … αλλα να ξερετε οτι σ’ αυτη τη χωρα ολοι τον πληρωνουν το βαρκαρη μια μερα.
   

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>