Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

  • nomore on Forum: Γενική συζήτηση 12στην ρυθμιση που εκανα στην eurobank, με καλο κουρεμα, δεν μου εδιναν γραπτως την πρότασή τους, αλλά όταν πήγα στην τράπεζα, πριν την υπογράψω πήρα τηλέφωνο τον δικηγόρ…
  • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 121) αν ο δικηγόρος είναι νομιμοποιημένος από την τράπεζα που πήρες το δάνειο/κάρτα ή το τυχόν ''fund'' ή την εταιρεία διαχείρισης απαιτήσεων, ναι, αλλά να είναι γραπτή η…
  • begar on Forum: Γενική συζήτηση 12Λοιπόν. Παρακολουθώ τη συζήτηση που κάνετε για τις ρυθμίσεις οφειλών. Θα πω το εξής: Σε όλους, όσοι με πήραν τηλέφωνο και μου τα ζάλιζαν για ευνοϊκές ρυθμίσεις, απάντησ…
  • ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΛΑΤΙΝΗΣ on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2103362548 Κύκλος
  • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλημέρα, Έχεις δίκιο, δεν είδα πως έκανες αίτημα. θα ήθελα αν λάβεις απάντηση από την τράπεζα να την κοινοποιήσεις. Αν κατάλαβα καλά μπορεί ο Χαρακτινιώτης να προτείνε…
  • Άρης. on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2106200159 e-value
Minilink

Συντριπτική ήττα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δείχνουν όλες οι δημοσκοπήσεις που μεταδίδουν οι ξένοι

Την Κυριακή το βράδυ, αν επιβεβαιωθεί το σύνολο των δημοσκοπήσεων σε Ελλάδα και Γαλλία, η Ευρώπη θα είναι διαφορετική ή τουλάχιστον θα έχει κάνει μια σοβαρή προσπάθεια να γίνει διαφορετική: Το δίδυμο Μερκοζί “μας τελειώνει” με την διαφαινόμενη ήττα του Νικολά Σαρκοζί (η καλύτερη δημοσκόπηση που είχε τις τελευαίες ημέρες τον έδειχνε πέντε μονάδες πίσω (47,5%, έναντι 52,5% του Φ.Ολάντ) και στην Ελλάδα την χώρα που η κυβέρνηση Παπανδρέου οδήγησε πριν δύο χρόνια στον μηχανισμό στήριξης χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος, όπως αποδείχθηκε εν συνεχεία, με την έννοια ότι υπήρχαν άλλες λύσεις, η τιμωρία του εκλογικού σώματος την Κυριακή δείχνει να είναι βαριά. 

Με τίτλο “Προς το τέλος του δικομματισμού οδεύει η Ελλάδα» τηλεγράφημα του ιταλικού πρακτορείου ειδήσεων Ansa, σήμερα αναφέρεται σε χθεσινή δημοσκόπηση του που παρήγγειλε το ίδιο το πρακτορείο, σύμφωνα με την οποία τα κόμματα της κυβέρνησης Παπαδήμου που προαλείφονται για μετεκλογική συνεργασία, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, με το ζόρι φτάνουν το 40% των ψήφων με τρίτο κόμμα τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το εκλογικό αποτέλεσμα θα φέρει δέκα κόμματα στη Βουλή, δηλαδή κατά το ANSA θα εισέλθουν και οι Οικολόγοι και η ΔΗΣΥ της Ντόρας Μπακογιάννη, εκτός από την Χρυσή Αυτή που πιάνει πάλι επίδοση της τάξης του 5% και του ΛΑΟΣ που βρίσκεται στο 3,5%.

Ποια είναι τα ποσοστά για τα τρία πρώτα κόμματα; Νέα Δημοκρατία 22,3%, το ΠΑΣΟΚ 17,8% και Ανεξάρτητοι Έλληνες του Πάνου Καμμένου 10%!

Χθες δημοσίευμα του Reuters μετέδιδε δημοσκόπηση που είχε τεθεί υπ’όψιν του πρακτορείου, σύμφωνα με την οποία τα δύο μεγάλα κόμματα να συγκεντρώνουν μαζί μόλις 38%, όπως ήδη από χθες έγραψε το defencenet.gr.

Πρόκειται για επιβεβαίωση όλων των ποσοστών των δημοσκοπήσεων που μετέδιδε το defencenet.gr από τότε που έπαψε η δημοσιοποίηση των επίσημων δημοσκοπήσεων κάτι που αποδεικνύει το 100% της εγκυρότητητας των πληροφοριών του defencenet.gr.

Σήμερα το αραβικό δίκτυο al-Jazeera κάνει εκτενή αναφορά στην «νέα δεξιά» όπως αποκαλεί το κόμμα του Πάνου Καμμένου, το ΛΑΟΣ αλλά και την Χρυσή Αυγή για την οποία προβλέπει ότι θα καταφέρει να μπει άνετα στη Βουλή.

Όλες οι εταιρείες στοιχημάτουν στο εξωτερικό δείχνουν τα ίδια αποτελέσματα, δηλαδή ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν αποδόσεις που δείχνουν ποσοστά κάτω ή μετά βίας λίγο επάνω από το 40%. Σε επίπεδο εδρών αυτό μεταφράζεται σε 152-160 έδρες για την συγκυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που είναι πλέον βέβαιο ότι θα αναζητήσει ευρύτερες συνέργειες. Για να μην συγκεντρώσουν πάνω από 151 έδρες πρέπει οι κάλπες να μην τους δώσουν ποσοστό μεγαλύτερο από το 37,5%, ενδεχόμενο καθόλου απίθανο.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>