Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Συσσίτια σε υπαξιωματικούς που δεν έχουν να φάνε!

Συσσίτια στις στρατιωτικές μονάδες της χώραςγια το κατώτερο μόνιμο προσωπικό άρχισαν μεαπόφαση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και με τη σύμφωνη γνώμη της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Η αποκάλυψη γίνεται με σχετικό δημοσίευμα του «Έθνους» που κάνει λόγο για δραματική κατάσταση στην οποία έχουν φτάσει οι υπαξιωματικοί κυρίως λόγω της δραματικής μείωσης των αποδοχών τους.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το «καμπανάκι» χτύπησαν οι ίδιοι οι διοικητές μονάδων , οι οποίοι διαπίστωσαν με μεγάλη ανησυχία ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν πληθύνει τα κρούσματα ασιτίας επαγγελματιών οπλιτών και υπαξιωματικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Έθνους» δραματικά ήταν τα στοιχεία που τέθηκαν στη διάθεση της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του Πενταγώνου τόσο από το Αρχηγείο Στόλου όσο και από τους διοικητές παραμεθόριων μονάδων του Έβρου και του Ανατολικού Αιγαίου.

Το θέμα κρίνεται ιδιαιτέρως σοβαρό φυσικά γι αυτό και με εισήγηση του Δ. Αβραμόπουλου θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρίαση του Συμβουλίου Άμυνας.

ΠΗΓΗ: ethnos.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>